37-38 hetes kismamák hogy vagytok? Van már valami jele hogy lassan meglesz a babátok? Izgultok már?
Hát, csak egy egyszerű típus. Ennyi idő alatt kész is lett a tésztája. Ebéd után benyomom a sütőbe, addig pihen.
Szomorkodtam is, hogy nem tudok valami "különlegeset" produkálni, de most egy egyszerű almatorta lesz, több mint a semmi... :o)
Amúgy én nagyon sokat sütök, a torták/sütik a hobbim, szóval ez nem esik annyira nehezemre, meg hát el is kell magam valahogy foglalni, minden nap igyekszem valami "hasznosat" is csinálni. :o)
No és nem utolsó sorban 3 hete költöztünk, és az új konyha szuper, a sütő magasan és a hűtő is, így nem kell hajolgatnom egy kicsit sem, míg a régi konyhában már egy hónapja is kín volt a sütőt nyitogatni... :D
Megvolt a tortázás, finom volt, gyerekek alszanak.
Hamarosan nézünk valami filmet, csak még a férjem dolgozgat...
Igyekszem bízni, hogy holnap este/éjjel beindul, és akkor a "befekvés" már szülés miatt lesz. Hátha. :o)
Egyébként az a durva, hogy majdnem minden nap jön valami plusz kellemetlenség, pedig minden nap azt hiszem 3 hete, hogy ennél durvább már nem lehet, és most már biztos szülök, aztán kiderül, hogy mégse így van... :D
Szóval kitartás Kérdező!
Ja, és nekem a lábam jobban vizesedett egy-két hete, mint most. Amióta csak itthon vagyok, és alig megyek valahová, meg sokkal többet pihenek, azóta látszik a bokacsontom is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!