Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák aki a vége felé...

Kismamák aki a vége felé járnak, izgultok?

Figyelt kérdés

Mit éreztek, hogy vagytok? Én 32 hetes vagyok első babás, és lányom lesz. Nagyon izgulunk,apás szülésre készülünk.

Attól is félek, hogy vajon meddig viszem, mikor és hogy indul be a szülés. Mindenki megvásárolt már mindent?

Van kedvetek beszélgetni? :)

2011. jún. 24. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én 28 hetes vagyok, a másodikat várom, kisfiú lesz. Már van egy lányom. Ha segít, én ugyanúgy izgulok, mint az elsőnél, semmi se változott. :) Nagyjából minden megvan, apróságok hiányoznak, meg egy kis lakásátalakítás, de azt a végére tartogatjuk. (anyagi és érzelmi okokból)

Az elsővel császárra készültünk, mégis 16 órát vajúdtam előtte, de nem bánom. :) Most is ez a terv, mert az oka még fennáll, de nem tudom, valójában megindul-e majd, vagy csak megoperálnak, mikor lesz...Amúgy minden rendben, jól vagyok, csak minden napra jut egy rémes történet a babavárással vagy szüléssel kapcsolatban, de próbálok pozitív maradni.

2011. jún. 24. 15:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Én már nagyon a végén járok (38+5). Azon aggodom,hogy babám rendes súllyal,egészségesen szülessen meg. Jelenleg pehelysúllyal bír és a BPDje is egy centivel kissebb az átlagnál. Amúgy minden meg van a bébinek,második baba. Már csak a szülés van hátra. Nem tudom fiam vagy lányom lesz,mert takarja magát. Szurkolj,hogy sima szülésem legyen,mert pillanatnyilag farfekvéses.
2011. jún. 24. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Szintén 38+5nél járunk, és nagyon izgulok, mert 90%,hogy császár. Volt már egy, hát nem várom.

Kedves utolsó, mennyi az a pehelysúly?

Nekem szerdán (38+3)nál volt 95 bpd, 75 combi, 370 a pocak, és 4050g becsült súly...

2011. jún. 24. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
"Pehelysúlyú" baba anyukájának: Szia! Első vagyok. Semmit sem jelent, hogy kicsinek becsülték, a lányomat 2 nappal a szülés előtt 2,5 kg-ra becsülték, aztán 3,35 lett.
2011. jún. 24. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok hát én már tényleg nagyon végén járok legalábbis remélem 40+1 a babócám nagyon jól érzi bent magát és eddig semmi jele hogy ki akarna jönni semmi féle félelem nincs bennem és nem is izgulok max csak annyira hogy mikor lesz végre már meg :) tudom hogy nagyon fog fájni de azt is hogy kibírható és hogy a fájdalom után és 9 hónap várakozás után végre a kezembe tarthatom a kicsi lányom :) remélem már nem sok van hátra :)
2011. jún. 24. 16:06
 6/13 A kérdező kommentje:

A fájdalomtól félek én is nagyon, és hogy minden rendben legyen. Én nagyon félek.

Nektek kitartást, és könnyű szülést.

Amúgy annak van valami különös oka ha a babát túl hordja egy anyuka? Egy ismerősöm 12 nappal vitte túl, kapott injekciót hogy beinduljon a szülés, de két nap után se indult be.

mi már minden megvettünk(sokat kaptunk). Nagy pocitok van?

2011. jún. 24. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen rettenetes nagy a hasam. Alig bírok mozogni. 35 hetes, de a méretei állítólag 38 hetesnek felel meg. És nagyon izgulok, annak ellenére, hogy 6. baba :)Első apás szülésem, emiatt külön izgulok. Az első 5 másik apától van, de ő nem akart bejönni, nem is baj. Ráadásul mind korábban születtek, nem voltak túl nagyok, és nagyon könnyű szüléseim voltak :) Most parázok, mert már 92-es a BDP, ráadásul azt mondták, hamarabb meg fog születni, mert nem bírja majd a méhszájam. KB 3x hittem azt az elmúlt napokban, hogy indulni kell, és semmi. Cserébe rettenetesen fáj deréktól lefelé mindenem, hasam, derekam, lábam, kattognak az ízületeim, se aludni, se mozogni, se egy helybe lenni nem jó.Jó lenne még legalább egy hetet kibírni, csak ennyire még egyik gyerekem se kínozott meg. Már minden össze van készítve, mindenki tűkön ül miattunk :)
2011. jún. 24. 19:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi a 37hét 6 naposak, s mindennel megvagyunk. Tegnap fejeztem be az utolsó simításokat az érkezésére. Most már minden egyre nehezebben megy, sokat nyomja magát, ami mostanra elég kellemetlen. Csak a külső méhszájam van nyitva 1 únyira, s még nagyon fent van a pocakom is. Már nagyon várom én is a nagy találkozást, hiszen eddig vigyáztam rá. Tisztában vagyok én is a fájdalommal, de elképzelni nem tudom, mivel első szülésem lesz. Nekem sem lesz könnyű, de tudom, hogy neki sem lesz egyszerű, azon a szűk kis résen kiférni, s együtt fogjuk megcsinálni. Ettől tartom olyan csodásnak az egészet. Sokat gondolok rá, de igyekszem nem félelemmel, szorongással.

Könnyű szülést mindenkinek

2011. jún. 24. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 34+3 vagyok, második baba, az első 2,5 éve császáros volt, most sima szülésre készülök. Mindenünk megvan már pár apróság kivételével. Én még olyan távolinak érzem a szülést, el sem tudom képzelni, hogy pár hét és négyen leszünk.

2011. jún. 24. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok,a második babát várjuk..Egy kicsit izgulok,de csak azért mert már tudom milyen a szülés,nem is fájdalomtól félek hanem attól hogy minden rendben legyen(az elsőnél volt egy kis komplikáció velem)!Én jobban izgulok attól h. mi lesz a kislányommal még mi a kórházban vagyunk(van segitségem meg van kire biznom a manóm,csak most lesz először igy több napot távol tőlem)
2011. jún. 25. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!