Kismamák aki a vége felé járnak, izgultok?
Mit éreztek, hogy vagytok? Én 32 hetes vagyok első babás, és lányom lesz. Nagyon izgulunk,apás szülésre készülünk.
Attól is félek, hogy vajon meddig viszem, mikor és hogy indul be a szülés. Mindenki megvásárolt már mindent?
Van kedvetek beszélgetni? :)
Szia! Én 28 hetes vagyok, a másodikat várom, kisfiú lesz. Már van egy lányom. Ha segít, én ugyanúgy izgulok, mint az elsőnél, semmi se változott. :) Nagyjából minden megvan, apróságok hiányoznak, meg egy kis lakásátalakítás, de azt a végére tartogatjuk. (anyagi és érzelmi okokból)
Az elsővel császárra készültünk, mégis 16 órát vajúdtam előtte, de nem bánom. :) Most is ez a terv, mert az oka még fennáll, de nem tudom, valójában megindul-e majd, vagy csak megoperálnak, mikor lesz...Amúgy minden rendben, jól vagyok, csak minden napra jut egy rémes történet a babavárással vagy szüléssel kapcsolatban, de próbálok pozitív maradni.
Szintén 38+5nél járunk, és nagyon izgulok, mert 90%,hogy császár. Volt már egy, hát nem várom.
Kedves utolsó, mennyi az a pehelysúly?
Nekem szerdán (38+3)nál volt 95 bpd, 75 combi, 370 a pocak, és 4050g becsült súly...
A fájdalomtól félek én is nagyon, és hogy minden rendben legyen. Én nagyon félek.
Nektek kitartást, és könnyű szülést.
Amúgy annak van valami különös oka ha a babát túl hordja egy anyuka? Egy ismerősöm 12 nappal vitte túl, kapott injekciót hogy beinduljon a szülés, de két nap után se indult be.
mi már minden megvettünk(sokat kaptunk). Nagy pocitok van?
Mi a 37hét 6 naposak, s mindennel megvagyunk. Tegnap fejeztem be az utolsó simításokat az érkezésére. Most már minden egyre nehezebben megy, sokat nyomja magát, ami mostanra elég kellemetlen. Csak a külső méhszájam van nyitva 1 únyira, s még nagyon fent van a pocakom is. Már nagyon várom én is a nagy találkozást, hiszen eddig vigyáztam rá. Tisztában vagyok én is a fájdalommal, de elképzelni nem tudom, mivel első szülésem lesz. Nekem sem lesz könnyű, de tudom, hogy neki sem lesz egyszerű, azon a szűk kis résen kiférni, s együtt fogjuk megcsinálni. Ettől tartom olyan csodásnak az egészet. Sokat gondolok rá, de igyekszem nem félelemmel, szorongással.
Könnyű szülést mindenkinek
Sziasztok!
Én 34+3 vagyok, második baba, az első 2,5 éve császáros volt, most sima szülésre készülök. Mindenünk megvan már pár apróság kivételével. Én még olyan távolinak érzem a szülést, el sem tudom képzelni, hogy pár hét és négyen leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!