Terhesség vége felé járó kismamák?
Figyelt kérdés
Nektek is nagyon aktív a babátok ma? Egész nap majd szétrúgja a hasamat,moccanni alig bírok:S Ilyet még nagyon nem csinált. Ráadásul úgy érzem,mintha keresztben lenne. 35 hetes vagyok egyébként. 31.héten még csinált olyat,hogy egyik nap be volt fordulva(aznap voltunk 4D UH-on),másik nap teljesen megfordult farfekvésbe(akkor voltunk a dokinál és ő is megnézett). Remélem nem tekeri körbe magát a köldökzsinórral:S Arról nem is beszélve ha így folytatja,úgy érzem nem húzom már sokáig,mert szétrúgja a burkot:S A viharos időjárás is kikészít,pedig sosem voltam frontérzékeny:S2011. jún. 4. 19:58
1/1 anonim válasza:
Én tegnap voltam 4D-n, ott ő is harántos volt, aztán befordult medence végűbe...
Nem tudom, de tényleg elég aktív az elmúlt pár napban. Biztosan csak a front teszi, nekem volt már ilyen máskor is (korábban is, míg terhes voltam)! Ettől még túl is hordhatod, nyugi!!!
A köldökzsinór nagyon rugalmas, nem fog belegabalyodni, erre inkább a méhösszehúzódások idején van esélye, ha bepánikol a szülés alatt. (Amikor én születtem, az én nyakamon 3-szorosan volt körbetekeredve, mégis itt vagyok, és a szívhang sem ment lejjebb sem, egyszer sem a szülés alatt! Ilyenekre ne is gondolj!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!