Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák aki a vége felé...

Kismamák aki a vége felé járnak, izgultok?

Figyelt kérdés

Mit éreztek, hogy vagytok? Én 32 hetes vagyok első babás, és lányom lesz. Nagyon izgulunk,apás szülésre készülünk.

Attól is félek, hogy vajon meddig viszem, mikor és hogy indul be a szülés. Mindenki megvásárolt már mindent?

Van kedvetek beszélgetni? :)

2011. jún. 24. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szia Kedves kérdező én vagyok a túlhordós kismama 40+3 én amúgy abszolút nem félek egy kicsit izgulok hogy hogy fog kezdődni víz elfolyás vagy fájások de egyébként nem félek hiszen hamarosan kezemben tarthatom kicsi lányunk és a fájdalom meg nem érdekel mert megéri Mozgás hát nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én tegnap még futottam egy kicsit persze mint a lajhár de nagyon könnyen mozgok :) konyhába voltam főztem és a nappaliba meg csörgött a telóm és hár befutottam érte a földről kapaszkodás és támaszkodás nélkül állok fel tehát nekem a mozgásba igazán a pocim nem zavar csak max hogy mindent elsöprök a hasammal ami útba van de egyébként még jól bírom remélem ma vagy holnap már megyünk szülni bár azt ondják mivel ilyen könnyen mozgok ezért lehet hogy nem lesz rá időm hogy meginduljon lehet indítják majd minden értékem tökéletes ja és a félreértések elkerülése érdekében csak annyi még hogy nem vagyok Rubint Réka híztam is 13 kilót a terhességem alatt és amit megkívántam megettem nem kelett diétáznom és tornázni is nagyon ritkán tornáztam bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült mindenkinek kellemes szép szülést és jó babázást 40+3
2011. jún. 25. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:

36 hetes vagyok, és nagyon izgulunk már, első babánk lesz. A szülés miatt még nem félek, inkább várom. Megbeszéltem a kisasszonnyal, hogy 1 héttel előbb jöjjön, és ő legyen a szülinapi ajándékom :) Remélem betartja az ígéretét :) Magát a terhességet elég jól bírom, csak mostanában sokat szurkál a hüvelyem, és elég gyakran kinyomja magát a babám. Nyitva vagyok 1 ujjnyira és a nyákdugóm egy része már elment. Nálunk is apás szülés lesz. Remélem amikor menni kell itthon lesz a párom és nem kell a munkahelyéről elrángatnom, főleg ha téves riasztás lesz :S Nagyon várjuk már!!! Minden készen áll a pici fogadására, egyedül a babakocsi és a hordozó nincs még itthon.

Te hol fogsz szülni?

2011. jún. 25. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Szio! Én a Sote II- őn fogok szülni remélem már minél hamarabb az én kislányom nagyon kötekedős tudni illik én is megbeszéltem vele hgy jöjjön egy héttel hamarabb de úgy látszik félre értette de remélem nem vár majd egy hetet :) Boldog születésnapot előre is :)
2011. jún. 25. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!