14 hetes kismamák, nem vagytok még besózva, hogy vásárolnátok? Nem izgultok, hogy fogtok annyi kis ruhát összeszedegetni?
Figyelt kérdés
Én már nagyon venném a kis rucikat, csak meg akarjuk várni, hogy mi lesz a neme...2010. máj. 24. 20:57
1/3 anonim válasza:
Én is igy vagyok/voltam vele, meg nálunk még egy kis babona is hozzátársul.:S
HA nagyon vásárolhatnékod van csináld azt hogy unisex dolgokat vegyél, mondjuk fehér kis body t egy kis mintával. Mivel téli baba lesz azt ugysem fogják látni:)
Jó babavárást és vásárolgatást:)
2/3 anonim válasza:
Én ennyi idösen már turikat jártam, sok sok mindent vettem mire kiedrült hogy kisfiam lesz, ugyhogy van egy csomo fehér meg vajszinü stb ruhája. ne azon izgulj hogy fogod össze szedegetni, a ruhákat, az a legkevesebb., majd ha igazán belelendült a babakelengyébe akkor jüssz rá hogy mennyi apro dolog klell még, én 31 hetes vagyok mindent turiban meg a vaterárol vettem, szigoru fekvésen vagyok nem is sétálhatok sokat, de még mindig van egy csomo aproság ami vissz avn..
32
3/3 anonim válasza:
A kisfiam 21 hónapos,ezért a kistesónak szinte mindene megvan.Még nem tudjuk hogy mi a neme,de ha kiderül,mindennképp kap egy két új dolgot is.PLÁNE HA CSAJSZI mert fiúból tényleg sok van(uniszex szinek)Szóval így emiatt besózva nem vagyok,de szivesen vennék már NEKI valamit!15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!