Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes kismamák, nem vagytok...

14 hetes kismamák, nem vagytok még besózva, hogy vásárolnátok? Nem izgultok, hogy fogtok annyi kis ruhát összeszedegetni?

Figyelt kérdés
Én már nagyon venném a kis rucikat, csak meg akarjuk várni, hogy mi lesz a neme...
2010. máj. 24. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is igy vagyok/voltam vele, meg nálunk még egy kis babona is hozzátársul.:S

HA nagyon vásárolhatnékod van csináld azt hogy unisex dolgokat vegyél, mondjuk fehér kis body t egy kis mintával. Mivel téli baba lesz azt ugysem fogják látni:)

Jó babavárást és vásárolgatást:)

2010. máj. 25. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ennyi idösen már turikat jártam, sok sok mindent vettem mire kiedrült hogy kisfiam lesz, ugyhogy van egy csomo fehér meg vajszinü stb ruhája. ne azon izgulj hogy fogod össze szedegetni, a ruhákat, az a legkevesebb., majd ha igazán belelendült a babakelengyébe akkor jüssz rá hogy mennyi apro dolog klell még, én 31 hetes vagyok mindent turiban meg a vaterárol vettem, szigoru fekvésen vagyok nem is sétálhatok sokat, de még mindig van egy csomo aproság ami vissz avn..

32

2010. máj. 25. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:
A kisfiam 21 hónapos,ezért a kistesónak szinte mindene megvan.Még nem tudjuk hogy mi a neme,de ha kiderül,mindennképp kap egy két új dolgot is.PLÁNE HA CSAJSZI mert fiúból tényleg sok van(uniszex szinek)Szóval így emiatt besózva nem vagyok,de szivesen vennék már NEKI valamit!15 hetes kismama
2010. máj. 25. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!