Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti vásárolnátok...

Anyukák! Ti vásárolnátok innen a babátoknak?

Figyelt kérdés

Olcsobabakocsi.com

Tetszenek nagyon a termékeik. Ti mit gondoltok ezekről?

Azért még sem egy Chicco vagy Peg érego babakocsiról van szó.

Vásároltatok már ilyen termékeket? Tapasztalat?

2011. ápr. 26. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:

és hol vannak az árak?

a babakocsik egy része olyan mint pl. a kunert kocsik. nekünk ilyen van. igaz nagy batár, de megvagyok vele elégedve, télen is elment a nagy hóban. én vennék olyanokat amik nem éppen híres márkák, elvégre a pénztárca beszél.

2011. ápr. 26. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Hű, tök jó!!!

Persze, szép igényesnek tűnő cuccok...

Én spec. nem vagyok márkamániás. Most is egy nevesincs babakocsink van, és tökéletes, míg kaptunk kölcsön egy cam kocsit, az katasztrófa volt...

Sajnos tapasztalatom nincs...

2011. ápr. 26. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk az olcsóbabakocsi.com-ról van a kocsink és nagyon szuper!Imádom!A városban alig van ilyen,főleg abban a színben amit én választottam és mindenki megcsodálta,sőt sokan akik babát vártak(azóta szültek)megkérdezték honnan vettem.
2011. ápr. 26. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Baby Merc Agat Lux babakocsink van. Nagyon szeretem.Nekünk az volt a lényeg, hogy nagy kerekei legyenek, mert nálunk nem aszfaltos az út.Soha nem akadtam én sem vele el, de elég nehéz babakocsi. Kisfiúnknak vettük/ grafit-narancs színben/.
2011. ápr. 26. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekun is innen van a kocsink és nagyon elégedettek vagyunk vele,pedig nem kiméltük.Rengeteget mentünk vele..
2011. ápr. 26. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is innen vettem!Baby Merc Agat Lux típust.Nagyon szerettem s egyszerűen gyönyörű volt.2 nap alatt eladtam itt az interneten.

1 hátránya viszont van,hogy borzasztóan nehéz,így nem is tudtam vele felszállni tömegközlekedésre,ahol lépcsők voltak.

2011. ápr. 26. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen vennék. Csak kár h alap,egyszerübb kocsijaik nincsenek:(
2011. ápr. 26. 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is tőlük vettem a babakocsit és minden rendben volt.
2011. ápr. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!