Vásárolnátok a vateráról a kisgyermeknek használt játékokat?
Mit tehet a játékokkal aki árulja, ami árthat a te gyerekednek??? Ha ugyanazt boltban megvennéd, akkor mástól miért nem? Átitatja méreggel az anyuka mielőtt felteszi a vaterára? Nem értem az aggodalmad, elképzelni se tudom mire gondolsz.
Én pár játékot vettem már onnan, bár jellemzően inkább ruhákat szoktam, a gyerekeimnek ettől még baja nem lett.
Én nem csak vásárolok, hanem árulok is az aukciós oldalakon.
Játék, ruha, babakocsi és még sok egyéb van a listámon:)
Szerintem nem kell aggódnod. Nyugodtan vegyél a kicsinek. Pláne egy babakocsit, ami pláne műanyag. Ledomestozod, majd jól leöblíted, megtörlök ha ennyire aggaszt és játszhat is vele a kicsi. De egyébként lesz az még olyan koszos is, hogy csak na, pláne ha kiviszi udvarra is.
Ha meg anyagból készült, lehet van olyan aminek levehető az anyag része és kis tudod mosni a többit letörölni. Ez később is jól jön, ha leönti, vagy összekoszolja.
De amúgy nem kell szerintem félni. Nem tesznek fel az emberek fertőző dolgot.
Nézd meg az eladó értékeléseit mielőtt licitálsz. Ha jó akkor biztos, hogy azt kapod amit a képen látsz és nem egy agyonhasznált, használhatatlan valamit.
Meg válassz olyat még ezenek kívül olyat amiről több kép van fent, hogy minden oldalon lásd az adott tárgyat, akár a hibáit is, ha van.
Úgyhogy sikeres üzleteket kívánok. Ne gondolkodj rajta. Ha az eladó sok eladással rendelkezik, ami pozitív akkor sok vesztenivalód nincs.
Ügyes légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!