Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamák hogy vagytok...

37 hetes kismamák hogy vagytok? Izgultok már? Irjatok

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz en 38 hetes vagyok de mar nagyon izgulok. Masodik baba es lehet pont ezert ram jon neha a felelem a szulestol. De varom is hogy tul legyek rajta es babazhassak, maskor meg azt gondolom maradjon meg bent kicsit, elvezzem ki meg a nagy pocakoskodast mert lehet mar nem lessz soha tobbett.. Aludni nem tudok mostanaba, egy ket hete nagyon mozog a baba mindennap pedig a 30 hettol egy nap egyszer mozgott egy rovidet.. S te hogy vagy?
2011. máj. 29. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan érzem magam mint te.Nálunk első baba lesz szóval én az ismeretlentől félek,nagyon izgulok már hogy minden rendben legyen.Aludni nem igazán tudok emiatt néha kicsit hisztis vagyok.Mi kislányt várunk és ti?Én attól is félek hogy nehogy akkor induljoon be a szlés mikor pont úton vagyok,mondjuk egy vizsgálatra.Könnyű szülés kívánok neked:)
2011. máj. 29. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 36+4 hkm vagyok. Pénteken mondta a doki,h 1 ujjnyira nyitva vagyok, úgyhogy lehet nem húzzuk végig. Na itt ijedtem be rendesen. Első baba, kislányt várunk, úgyhogy én is az ismeretlentől tartok egy pöttyet! Egész éjjel forgolódom, csak háton jó feküdni, de nagyon fordulnék oldalra! Néha már én is nyűgös vagyok,de úgy vagyok vele, amíg lehet maradjon bent, még félek egy kicsit a felelősségtől is,hogy anya leszek, pedig 28 vagyok! Na jó babavárást nektek!
2011. máj. 29. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Erdekes elso babammal nem feltem semmit, nem tudtam mitol kell :-)) Az elso lany volt, most fiut varok. Elsot tulhordtam most kivancsi vagyok mi lessz.. Majd irjatok ha van valami fejlemeny. nekem meg nem ment el a nyakdugom sem, elso terhessegnel ilyenkor ment el.
2011. máj. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!