Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak ti hogy vagytok...

Kismamak ti hogy vagytok vele? . En most 40+1hetes terhes vagyok ti nem izgultok hogy meg nem let meg, es hogy ne legyen semi baja? . En nagyon izgulok. Nem erzek semi elojelet.

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Gondolom jársz mindennap a kórházba, legalábbis ezt hallottam, hogy a 40. hét után mindennap nézik a babát.

37 hetes

2010. jan. 21. 17:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Ategnap voltam azt monta adoki hogy majd menyek szombaton.
2010. jan. 21. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 40+5 napos voltam, és hirtelen jött. Folyamatosan néztek, nem lehet gond. Engem a kiirt napon befektettek, másnap akarták inditni, 41. héten de nem várta meg:)

Most volt 16 hónapos:)

2010. jan. 21. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én holnap leszek 40 hetes.(menzeszem szerint már jóval több) A 32. héten azt mondta a doki, hogy meszes a méhlepény. Azóta ezen aggódom folyamatosan, hogy kitartson.

Hétfőn voltam EST terhelésen, a baba jól bírta, utána kedden ctg-n, ott is minden ok volt,holnapra hívott a doki megint (katasztrófa volt ez a 2 nap, egész éjjel nem aludtam egyik nap sem, hogy mozog e még a baba, vagy feladta már a méhlepény...). Azt mondta, hogy holnap megbeszéljük, mikor fektet be. Szerintem a hétvégén biztos nem, meg fogok itthon hülyülni megint az aggodalomtól. Hacsak addig ki nem akar bújni a kismanónk:))))

2010. jan. 21. 18:05
 5/11 anonim ***** válasza:
18:05-ös vagyok: Nekem van sok jósló fájásom már hetek óta, úgy látszik az sem jelent semmit.
2010. jan. 21. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor a legjobb ha már megindítják a szülést! Nem akarlak ijeszgetni, de a barátnőmnek is ugyanez volt, és aztán már elhasználódott volt a magzatvíz,és késő volt...

Tényleg nem akarlak megrémíteni, de ha beindítják a szülést, attól semmi bajod nem lesz, meg a babának sem, de a túlhordás mindig veszélyesebb!

2010. jan. 21. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:

A túlhordás nem veszélyesebb....

Én ma vagyok 40 hetes, minden nap bejárok, naponta NST, kétnaponta uh+vizsgálat. Ha előbb nem bújik ki, kedden reggel befekszem (saját döntés), mert csüt.ön úgyis indítaná. Ezt majd hétfőn közlöm neki, akkor rendel a dokim a terhesgondozóban. Nálam 2 napja vannak fájások, előtte nem volt semmi, remélem éjjel megyünk:)

2010. jan. 21. 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem most regel ment el a dugom.En is remelem hogy ma meg lesz,egy kicsit fajdogal a hasam.Konyu szulest neked.
2010. jan. 22. 08:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Jó neked:) Nálam semmi különös.....40+1 heteske
2010. jan. 22. 11:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Neked elso gyerek?ma felvoltam a dokihoz holnap beindicsa aszulest ha adig nem indul be.konyu szulest kivanok.
2010. jan. 22. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!