Lehetséges hogy 24 hetesen jósló fájásaim vannak?
Ha menstruációs fájdalomhoz hasonlít, de nem olyan erős, akkor az nem jelent semmilyen veszélyt.
Minél többedik gyerek, annál korábban kezdődnek az ilyen jellegű "tünetek", én így tapasztalom.
Legalábbis a harmadikig ez igaz nálam...
Amúgy emelheted a magnézium adagodat, vagy ha eddig nem szedtél, akkor elkezdhetsz, az biztosan jó.
Ha van időd, beülhetsz egy kád vízbe, az is segít, és persze pihenj, amennyire a nagy engedi.
Igen, a 300-as jó lehet.
Próbálhatsz napi egyet vagy kettőt.
A 36. hétig lehet szedni a magnéziumot, itthon így mondják.
Lehet hogy ezt jelenti az "orvosi felügyelet", hogy az orvosnak kellene megmondania a pontos adagodat.
Azért merem mondani, hogy ennyit bevehetsz, mert vannak kismamák, akik ennek az adagnak a 3x-osát is szedik, tehát kárt biztosan nem okoz ennyi.
Én 1000 mg-ot szedtem naponta a mostani terhességemmel. (Nekem betöltött 37-ig engedte a doki), úgyhogy most már nem szedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!