Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 31 hetesen lehetnek már josló...

31 hetesen lehetnek már josló fájásaim?

Figyelt kérdés

Ha igen ez mire utal? Lehet előbb fog megszületni? És ilyenkor már életképesek? Kicsit aggódom!Mert ugy tudom ez az időszak pont veszélyes a babára fejlődés szempontjából!

Köszönöm a válaszokat előre is!! :)

2008. okt. 18. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen elő fordulhatnak joslo fájások ,de inkább ezek a méhszalagok ahogy nyulnak te azt érezheted,de nem fogsz elöbb meg szülni én is kb 32-33 hétől érzem ,de már nekem egyre erősebbek ezek a joslo fájások.ÜDV 38 hetes kismama.Jo baba várást!!!
2008. okt. 18. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 30 hettol vannak,nem feltetlenul jelenti azt hogy hamarabb szulsz,siman kihuzhatoz vegig.En a napokban toltom a 36 hetet(meg egyben vagyunk).
2008. okt. 18. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 32 héttől voltak és mégis 11 nappal túlhordtam:)
2008. okt. 18. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A méhösszehúzódások már a 20-22. héttől érezhetők. Ekkor még nem érzed olyan erőteljesnek, mert kisebb a méhed. A 30. hét körül már kellemetlen lehet, ahogy bekeményedik a pocid. Ha nem menstruáció szerű görcs, és nem sugárzik a derekadba, combodba, nincs baj, de az nem jó, ha egy nap túl sok "keményedésed" van, mert ez vezethet korábbi szüléshez. Ilyenkor magnéziumot javasolnak az orvosok, és több pihenést.
2008. okt. 18. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segitenek! Olyanokat érzek mint amikor meg akar jönni, de nem vészes kibirható, csak egy nap ugy 4-5 alkalommal jelentkezik, és olyankor a poci is kemény.De van ugy is amikor nem érzek pár napig semmit. szedek magne b6.-ot, meg a gravidát, ezen felül meg még vasat is napi 3.-at.
2008. okt. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!