31 hetesen lehetnek már josló fájásaim?
Figyelt kérdés
Ha igen ez mire utal? Lehet előbb fog megszületni? És ilyenkor már életképesek? Kicsit aggódom!Mert ugy tudom ez az időszak pont veszélyes a babára fejlődés szempontjából!
Köszönöm a válaszokat előre is!! :)
2008. okt. 18. 14:39
1/5 anonim válasza:
Igen elő fordulhatnak joslo fájások ,de inkább ezek a méhszalagok ahogy nyulnak te azt érezheted,de nem fogsz elöbb meg szülni én is kb 32-33 hétől érzem ,de már nekem egyre erősebbek ezek a joslo fájások.ÜDV 38 hetes kismama.Jo baba várást!!!
2/5 anonim válasza:
Nekem a 30 hettol vannak,nem feltetlenul jelenti azt hogy hamarabb szulsz,siman kihuzhatoz vegig.En a napokban toltom a 36 hetet(meg egyben vagyunk).
3/5 anonim válasza:
Nekem a 32 héttől voltak és mégis 11 nappal túlhordtam:)
4/5 anonim válasza:
A méhösszehúzódások már a 20-22. héttől érezhetők. Ekkor még nem érzed olyan erőteljesnek, mert kisebb a méhed. A 30. hét körül már kellemetlen lehet, ahogy bekeményedik a pocid. Ha nem menstruáció szerű görcs, és nem sugárzik a derekadba, combodba, nincs baj, de az nem jó, ha egy nap túl sok "keményedésed" van, mert ez vezethet korábbi szüléshez. Ilyenkor magnéziumot javasolnak az orvosok, és több pihenést.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segitenek! Olyanokat érzek mint amikor meg akar jönni, de nem vészes kibirható, csak egy nap ugy 4-5 alkalommal jelentkezik, és olyankor a poci is kemény.De van ugy is amikor nem érzek pár napig semmit. szedek magne b6.-ot, meg a gravidát, ezen felül meg még vasat is napi 3.-at.
2008. okt. 19. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!