27 hetesen lehetnek jósló fájásaim?
Figyelt kérdés
Tegnap délután kb fél órán keresztül, hol erősebben hol gyengébben mensi szerű fájásaim voltak. Vettem be magnéziumot, arra lassan elmúlt. Mi lehetett ez? Vagy csak nő a méhem?2010. dec. 13. 09:49
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem h jósló fájás lehet, szerintem még tul korai lenne.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a minap, magnéziumra lassan enyhült. Én 24 hetes vagyok, picit beparáztam, de másnapra semmi baj nem volt. Szerintem kicsit erősebb méhtevékenység lehetett, vagy a méh növekedése, vagy talán a front is bekavart...Mindenesetre ilyenkor legjobb, ha lefekszik az ember. Zajlik az élet a testünkben, nagy változások ezek, nem csoda ha időnként kellemetlen kicsit. A fő, hogy ne aggódj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!