Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is ilyen csodálatos...

Nektek is ilyen csodálatos érzés volt?

Figyelt kérdés
Ma megmozdult elöször a babám!holnap leszek 19 hetes.Ti mikor éreztétek elöször?Meséljetek róla.:-)
2012. máj. 18. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Igazából a baba eddig is mozgott, nem volt mozdulatlan, csak te nem érezted. Inkább furcsa volt, reggel felkeltem és a hasam olyan hülyén állt. Az volt az első mozdulat, amit éreztem.
2012. máj. 18. 19:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Jóóó tudom hogy mozgott csak most éreztem!Én is tudom h mozgott! :-)
2012. máj. 18. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:

én kb 20. héten éreztem.. de nem is tudtam mit kéne éreznem konkrétan :)

mindenhol azt olvastam, h "pillangószárnycsapkodás" v ilyesmi. Dehát én tökre nem ezt éreztem.

Aztán mikor újra és újra éreztem ezt a különös érzést, már tudtam biztosan, h Ő az :)

4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetesen volt először, aztán a fodrásznál ültem és kétszer kikopogott, nem bírtam abbahagyni a mosolygást! De a legeslegjobb játszani Vele, én hívom, simogatom, Ő jön és rugdos, bukfencezik :-) ilyenkor sírnom kell :-)
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak a picurok! :-) :-)
2012. máj. 18. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is, én is szeretném már érezni!!! 16 hetes leszek holnap, tudom, semmiről nem maradtam még le, de annyira vágyom rá!!!!
2012. máj. 18. 20:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Elhiszem!!én is alig vártam!!!!boldog babavárást!
2012. máj. 18. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
most léptem a 18. hétbe és már én is várom!:) remélem az elkövetkező 2 hétben kiköszön a kis fütyisem!!:)
2012. máj. 18. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
16.héten mozdult meg, nászúton voltunk, reggel felébredtem és nagyon "kutymorgott" a gyomrom,végiggondoltam h nem ettem semmit amitől mozgolódhatnának a beleim és belém hasított h ez AZ:-)))) és utána már tudatosan vártam és figyeltem.Hatalmas megnyugvás volt innentől a babavárás, mert ő jelzett mindig amikor kértem h adjon életjelet. Boldog babavárást mindenkinek!
2012. máj. 18. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Én 21 hetesen elájultam (mint kiderült alacsony vérnyomás) és mikor jobban lettem három hatalmasat rúgott belém. Akkor éreztem először és máig nem rúgott olyan nagyokat. :)

32 hkm

2012. máj. 19. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!