Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a csodálatos érzés?Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a csodálatos érzés?Egy munkahelyen dolgozom egy lánnyal sokszor szemeztem vele de kiderült hogy van barátja. Eltelt két hét hogy nem láttam, aztán megint találkoztunk.

Figyelt kérdés
Újra nézegessük egymást és elkaptuk teljesen egymás tekintetét úgy 3 másodpercig. Olyan hevesen vert a szívem de szerintem az övé is.
2008. dec. 8. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erős fizikai(vagy talán több) vonzalom. Szerelem kezdete, A Nagy ŐŐ...iylesmik.
2008. dec. 8. 20:45
 2/5 anonim válasza:
77%

Ismerős a szituáció csak én nem a munkahelyem tapasztaltam. A többi mind stimmel. Most fél éve vagyunk együtt és dúl a love :) Mintha a másik felem lenne.

Szerintem nálatok is van vonzalom és ha szemeztek akkor tuti, hogy ő is így érezz.

2008. dec. 8. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
SZERELEM ELSO LÁTÁSRA!
2008. dec. 8. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
ja
2008. dec. 8. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hormonfröccs. Legjobb koktél. ;)
2008. dec. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!