Kismamák! Ti hogy álltok a szülés dologgal? Ti nem féltek? Mert én igen! 23 éves vagyok az első babánkat várjuk biztos csodálatos érzés de nagyon fájdalmas is lehet félek hogy nem birok magammal :-)
Nem kertelek én is be vagyok tojva:D
Viszont,minden nappal ahogy közeledünk a szüléshez,alig várom,hogy megláthassam Abigélt,mert annyira kíváncsi vagyok,hogy fog kinézni,kire fog hasonlítani,csúnya lesz e vagy olyan szép mint az apja és én(ego a csúcson XD),meg úgy minden ami ő.Egyébként épp tegnap ismét vele álmodtam és végre megszültem(egyébként mióta ismerem a párom vagyis 15 éves koromtól,folyamatosan álmodom,hogy szülök,végre tegnap ki is bújt,nem halt meg,nem lett semmi,nem ébredtem fel),olyan mennyei érzés volt,hogy nagy löketet adott a maradék 8 héthez:)
Egyébként mindig őt olvasgatom,nagyon jót mulatok rajta,meg segít is,olyan jól leír midnent:)Elszáll a félelmem arra az 5 percre amíg átfutok rajta:)
Tényleg fájni fog,de ne így menj be,ahogy az a pasi írja,koncentrálj belülre minden fájásnál,vigyél zenét,kösd le magad,hogy ne a fájdalom legyen a kulcs,érted ugye?Mensikor is mindig eltereled a figyelmed,hogy tutire ne fájjon.
Am úgysme fog segíteni,de nekem van egy pont,ahol ha megnyomom nem fáj annyira,de olyan hülye helyen van,hogy a kórházban még azt hihetik én épp...szóval érted:D
Sok erőt ne aggódj:)))
Ada és Abigél:))
én is 23 vagyok és 22 hetes és első baba szintén :-)
KÖSZI A VÁLASZOKAT NEM STRESSZELEK CSAK mégis érdekel !
Én is nagyon féltem és nem akarok hazudni nagyon fájt. A természetesség híve voltam és nem kértem különösebb fájdalomcsillapítást. Túl lehet élni,de nem igaz, hogy miután a kezedbe fogod a babád rögtön elfelejtesz mindent. Én most 2 hónap után kezdem feldolgozni az élményt.
De ha ez segít szeretnék még gyereket :)
Hát akkor én megyek a leghamarabb a branchból,bár én vagyok a legfiatalabb is, a 21 évemmel:D
Első voltam;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!