Ki hány hetes ma? Hogy vagytok? Hogy telik a várandóság? Kislány/Kisfiú?
35 hetes vagyok, kisfiú!
Gondom szerencsére nincs, már várom, hogy itt legyen :)
Én inkább alig vagyok éhes mostanában, főleg délután-este nem kívánom a kaját-de azért a pici nő :)
Holnap megyünk lagziba :)
Én 39 hetes vagyok első baba és kisfiú lesz.
Már nagyon várom hogy megszülessen.Fáj a lábam a derekam,görcsölget a hasam de amúgy minden rendben.
Könnyű szülést és boldog babavárást nektek!
29. hét, kislány.
Eddig minden oké volt, de tegnap óta annyira fent van a pocak, hogy estére mindig hányingerem van:( Ezért, bár én is szívesen ennék egyfolytában, nem merek:)
Helyette a fiam után futkosok, legalább nem jön fel sok kiló:)
Mindenkinek boldog babavárást!
Szia.Elég vegyes érzelmek vannak bennem mostanában,de amúgy jól vagyok.Jégkrém és fagyi most a nyerő:) Mindenkinek gratulálok:)
40+4
18 hetes vagyok, első baba és kukacos!:)
nagyon jól vagyunk, minden szuperül telik, nagyon boldogok és kiegyensúlyozottak vagyunk! jelenleg nálam az eper-sárgadinnye kombináció a gyümölcskedvenc, illetve a reggeli rozskenyér pirítósom vajjal....nyamm nyamm :)
Szia!
21 hetes vagyok. Eddig nem jol viseltem mert a 20.hetig hanyingerem volt :( De most mar jol vagyok.
Amugy kisfiu lesz.(van mar egy 3 eves "nagyfiunk" is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!