Mivel ti már a várandóság örömeiben szárnyaltok, ezért kérdezem tőletek, hogy milyen jelei voltak, hogy már ketten vagytok, azonkívül, h kimaradt a mensi?! S Mikor!?
Nekem hosszu ciklusaim voltak, nem nagyon tartottam előre számon, néha ki is maradt.
Arra ébredtem egy reggel, hogy nagyon feszülnek a melleim, és mindjárt pozitív lett a teszt, akkor 5 hetes voltam.
A másodiknál már vártuk, kimaradt mensi után pozitív teszt lett mindjárt.
Én 2 évvel ezelőtt 3-as ikrekkel voltam terhes, de sajnos nem voltak egészségesek így...
Akkor arra lettem figyelmes, hogy érzékenyebbek lettek a melleim, és a hányinger, s persze a mensi kimaradás!
Most 4 napja késik. A mai teszt nega (nem reggel csináltam), hasfeszülés van apró görcsökkel, és érzékeny mellekkel.Egyik éjjel arra ébredtem, hogy hasrafeküdtem, s fájrak.Én nagyon reménykedek...szerintetek
Én 6 hetes vagyok. Megjönérzésen kivül semmi. Azt hittem nem is vagyok az, és csak 1 hét múlva csináltam tesztet.Illetve még egy volt amit nem tudtam hovatenni: olyan boldogságrohamok jöttek rám a semmiből, hogy nem tudtam hogy ez most mi akar lenni. Mint aki szét akar durranni a boldogságtól. Valószinűleg ettől lehetett, gondolom én, mert mástól mitől?
Sok sikert! És sajnálom ami veled történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!