17. hétben járó (vagy második trimeszter elején járó) kismamák, hogy vagytok? Elmúlt a rosszullét?
Engem még mindig gyötör a HÁNYINGER, émelygés, gyomorfájás!!!! Megkeseríti a mindennapjaimat! Nagyon nem érzem jól magam a bőrömben és kicsit sem élvezem ezt a "terhes" állapotot )-:!!! Mit tehetnék, hogy jobban legyek már végre???? Nagyon el vagyok már keseredve!
Ti hogy vagytok? Mindenkinek idilli ez az állapot, vagy velem van a baj?
Előre köszi a tapasztalatokat, véleményeket!
3. babámat várom, bár még "csak" 15 hetes vagyok, még mindig csak feküdni jó, hányinger akkor is van, de így elviselhetőbb. 7-12. hétig hánytam megállás nálkül, kórházban is voltam.
Az előző két terhességem is ilyen volt, a 17-18. hétig voltam rosszul, de utána szinte egyik napról a másikra mintha elvágták volna. Nagyon remélem most hamarabb eljön. Neked meg kitartást, hidd el, később jobb lesz!
én lekopogom, nekem elmúlt az émelygés...ha nem eszem időben az éhség így hajlamos émelygés formájában jelentkezni, de hála a jó égnek a minden reggel fél órás felkelésnek vége van..
én jól érzem magam és nagyon élvezem a várandósságot az elejétől fogva még a rossz tünetek ellenére sem volt sosem terhes.
kívánom, hogy neked is mihamarabb múljanak el a negatív hatások!
Köszi a válaszokat! Sajnálom, hogy nem volt népszerű(bb) a kérdésem!
Azért még bizakodó vagyok, hátha most már, ha lassan is, de elmúlik a hányinger és visszatér az életkedvem!
Ugyan nem most irtad .de azért válaszolnék.:)
Én a 15-ik hétben vagyok és tegnap reggel hánytam elsőre epét :O Egyébként a kajcsizások is kevesebbek és rövidebbek lettek mint a terhességem elött,egyszerüen fele annyi adagnál jön egy pont ,hogy azonnal abba kell hagynom különben visszajön.Ettől függetlenül nem panaszkodom volrt ár sokkal rosszabb is (negyedik babámat várom ):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!