Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17. hétben járó (vagy második...

17. hétben járó (vagy második trimeszter elején járó) kismamák, hogy vagytok? Elmúlt a rosszullét?

Figyelt kérdés

Engem még mindig gyötör a HÁNYINGER, émelygés, gyomorfájás!!!! Megkeseríti a mindennapjaimat! Nagyon nem érzem jól magam a bőrömben és kicsit sem élvezem ezt a "terhes" állapotot )-:!!! Mit tehetnék, hogy jobban legyek már végre???? Nagyon el vagyok már keseredve!

Ti hogy vagytok? Mindenkinek idilli ez az állapot, vagy velem van a baj?

Előre köszi a tapasztalatokat, véleményeket!

2012. máj. 15. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:

3. babámat várom, bár még "csak" 15 hetes vagyok, még mindig csak feküdni jó, hányinger akkor is van, de így elviselhetőbb. 7-12. hétig hánytam megállás nálkül, kórházban is voltam.

Az előző két terhességem is ilyen volt, a 17-18. hétig voltam rosszul, de utána szinte egyik napról a másikra mintha elvágták volna. Nagyon remélem most hamarabb eljön. Neked meg kitartást, hidd el, később jobb lesz!

2012. máj. 15. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:

én lekopogom, nekem elmúlt az émelygés...ha nem eszem időben az éhség így hajlamos émelygés formájában jelentkezni, de hála a jó égnek a minden reggel fél órás felkelésnek vége van..

én jól érzem magam és nagyon élvezem a várandósságot az elejétől fogva még a rossz tünetek ellenére sem volt sosem terhes.

kívánom, hogy neked is mihamarabb múljanak el a negatív hatások!

2012. máj. 16. 07:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Sajnálom, hogy nem volt népszerű(bb) a kérdésem!

Azért még bizakodó vagyok, hátha most már, ha lassan is, de elmúlik a hányinger és visszatér az életkedvem!

2012. máj. 17. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
szurkolok!!
2012. máj. 17. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyan nem most irtad .de azért válaszolnék.:)

Én a 15-ik hétben vagyok és tegnap reggel hánytam elsőre epét :O Egyébként a kajcsizások is kevesebbek és rövidebbek lettek mint a terhességem elött,egyszerüen fele annyi adagnál jön egy pont ,hogy azonnal abba kell hagynom különben visszajön.Ettől függetlenül nem panaszkodom volrt ár sokkal rosszabb is (negyedik babámat várom ):)

2012. jún. 25. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Te hogy vagy ? :)
2012. jún. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!