Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végét járó kismamák, ti hogy...

Végét járó kismamák, ti hogy bírjátok ezt az időt?

Figyelt kérdés
Nem akar tőle megszületni a gyerek? nekem nagyon betesz, mindig nézem, hogy akkor most menjek, vagy mi legyen.
2012. máj. 16. 20:01
 1/7 Pető Vivien ***** válasza:
Tegnapra voltam kiírva, de semmi... Már lépcsőztem ülő fürdőztem szexeltünk, de semmi. Ma volt magzatvíz vizsgálat és attól se semmi...Nem tudom mikor bújik elő. Te hogy bírod? Mikorra vagy kiírva?
2012. máj. 16. 20:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Én még csak 38 vagyok, de nagyon betesz az idő... Aztán meg a meleg jön... hát nem tudom kihúzzuk-e, én bármelyik pillanatban el tuodom képzelni... :S
2012. máj. 16. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Mára vagyok kiírva. Napok óra lépcsőzés, pakolás, takarítgatás, szex, vásárlás, és semmi. Ma tettem fel a függönyt, és akkor jött egy erős ósló. 20percenként jön egy egy erősebb+keményedés. De ezen kívül semmi.. :(
2012. máj. 16. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Na tessék :)... Kinek a pap, kinek a papné.
2012. máj. 16. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is 38 hetes vagyok,lassan 39 hetes.

De én már komolyan mondom félek a melegtől,így is állandóan melegem van hát még akkor.

Kérdező mikorra vagy ki írva,én 30-ra.

2012. máj. 16. 21:21
 6/7 A kérdező kommentje:
május 29 - júni 3, számolástól függően. én is parázok a melegtől.
2012. máj. 16. 21:38
 7/7 timszy25 ***** válasza:

Én is 38 hetes vagyok május 29-re vagyok kiírva de nekem semmi jele,hogy megakarna születni.Néha görcsölget a hasam de annyira nem vészes.Remélem azért nemsokára megszületik mert már nagyon várom.

Könnyű szülést kívánok mindenkinek!

2012. máj. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!