Kismamák hogy birjátok ezt a nagy meleget?
Én eddig nem tapasztaltam, hogy meleg lenne. Nálunk a lakásban 24 fok volt a maximum. Kint meg annyi időt töltök csak, amennyi meg se kottyan.
Előző gyerekeimet augusztusban és szeptemberben szültem, nekem sokkal jobban estek azok a terhességek, mint a mostani. Pocakkal téli kabátozni/csizmázni, állandóan öltözködni én utáltam. Nyáron, amikor már nem éred el a lábfejed, csak mezítláb belebújsz a papucskába, felkapsz egy lenge ruhát, és nem kell zoknikkal meg cipőfűzéssel kínlódni.
Persze biztos különbözünk, én alapból is a meleget szeretem.
Ami még egy érdekesség, hogy a mostani terhességemmel jobban vizesedem, mint amikor augusztusban szültem.
(Remélem ma holnap kibújik, talán a front segít...)
Én egész jól viselem, bár napon nem sokat tartózkodom, kerülöm már! Jobb idebenn, nálunk 20-21 fok van benn, áldásos ilyenkor a ház! Egyre csak nehezebb lesz, eddig nem voltam front érzékeny, most az vagyok, már fáj a fejem! Remélem gyorsan elrepül ez a pár hét!
32 hkm
A lakásban elviselhető de odakint nem sokáig érzem jól magam.
32 fok van... 24 hetes vagyok az egész nyár így fog eltelni..
Nincs mit tenni kerülni kell a napot...
Én tegnap éreztem magam ramatyul.Ma elég fitt vagyok a meleg ellenére. :)
35+4hkm
Még elég jól elvagyok, csak az éjjeleket kínlódom át. Állandóan takarózok ki, melegem van.
Még most jön a java, nyár közepén szülök.
31 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!