Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy birjátok ezt a...

Kismamák hogy birjátok ezt a nagy meleget?

Figyelt kérdés
Én még csak 18 hetes vagyok,de már kikészülök!Ami a még jobb az egészben,hogy nyáron hordom ki a pocaklakót és mindenki mondja,hogy nehéz lesz...Mit gondoltok?Szerintem ha odafigyelünk a helyes táplálkozásra,meg fogyasztunk elég folyadékot akkor könnyebb.Nem?
2012. máj. 12. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Én eddig nem tapasztaltam, hogy meleg lenne. Nálunk a lakásban 24 fok volt a maximum. Kint meg annyi időt töltök csak, amennyi meg se kottyan.

Előző gyerekeimet augusztusban és szeptemberben szültem, nekem sokkal jobban estek azok a terhességek, mint a mostani. Pocakkal téli kabátozni/csizmázni, állandóan öltözködni én utáltam. Nyáron, amikor már nem éred el a lábfejed, csak mezítláb belebújsz a papucskába, felkapsz egy lenge ruhát, és nem kell zoknikkal meg cipőfűzéssel kínlódni.

Persze biztos különbözünk, én alapból is a meleget szeretem.

Ami még egy érdekesség, hogy a mostani terhességemmel jobban vizesedem, mint amikor augusztusban szültem.

(Remélem ma holnap kibújik, talán a front segít...)

2012. máj. 12. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia én is most vagyok 18 hetes, de én a meleget jobban bírom, viszont ez a hidegfront megőrít egész nap fáj a fejem és állva el tudnék aludni... Nekem mindenki azt mondja, hogy szerencsés vagyok mert nyáron sokkal könnyebb öltözködni pocakosan, mint télen...Amúgy is a meleget jobban kedvelem:-)
2012. máj. 12. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már 2x rosszul lettem (de ez a frontoktól is előfordul velem). Sok folyadékot iszok, szedek vitamint, sokat pihenek.
2012. máj. 12. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egész jól viselem, bár napon nem sokat tartózkodom, kerülöm már! Jobb idebenn, nálunk 20-21 fok van benn, áldásos ilyenkor a ház! Egyre csak nehezebb lesz, eddig nem voltam front érzékeny, most az vagyok, már fáj a fejem! Remélem gyorsan elrepül ez a pár hét!

32 hkm

2012. máj. 12. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:

A lakásban elviselhető de odakint nem sokáig érzem jól magam.

32 fok van... 24 hetes vagyok az egész nyár így fog eltelni..

Nincs mit tenni kerülni kell a napot...

2012. máj. 12. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Én tegnap éreztem magam ramatyul.Ma elég fitt vagyok a meleg ellenére. :)

35+4hkm

2012. máj. 12. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Még elég jól elvagyok, csak az éjjeleket kínlódom át. Állandóan takarózok ki, melegem van.

Még most jön a java, nyár közepén szülök.

31 hetes vagyok.

2012. máj. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!