Én egyik éjjel azt álmodtam, hogy hason fekszem és agyon nyomtam a gyereket. Aztán felébredtem és oldalt feküdtem, a baba meg mozog és jól van. Nagyon rossz volt. Volt így valaki még? Köszönöm.
Igen én is sokáig álmodtam rosszakat! Amik nagyon valóságosnak tűntek, és volt olyan is hogy párom nyugtatott/ébresztett fel, mert sírtam álmomban. Nekem inkább olyasmi álmaim voltak hogy sok kis baba volt és nem találtam a sajátomat, mert nem ismertem fel...vagy hogy elvitték töllem a kórházból...ilysmik. De szerencsére nekem elmúlt a 3. trimeszterre.
2012. máj. 16. 16:23
2/6 anonim válasza:
Nekem is voltak rémálmaim. Hártyás kezű gyerekem született, a párom meghalt, és ehhez hasonlók. Ez sokunknál előfordul, elmúlik.
2012. máj. 16. 16:38
3/6 anonim válasza:
Én mind a kettőnél a terhesség alatt 2-3 alkalommal azt álmodtam, hogy már megvan a baba, de nem hallom meg, hogy sír, elfelejtem megetetni, kicserélni a pelusát, tehát elfelejtek róla gondoskodni és emiatt éhen hal. Iszonyú pocsék érzés ilyenkor rémálmokra ébredni, nagyon dobogott a szívem, biztos, hogy a babák is megérezték és nekik sem esett jól. Szerintem az újtól való félelem, az aggódás no meg persze a hormonok teszik ezt velünk. Ha lehetne, ezt kihagynám a következőnél.
2012. máj. 16. 16:51
4/6 anonim válasza:
én éppen ma éjjel álmodtam,hogy otthon szültem meg és vhogy bejött egy kutya és a vértől meghülyült,bele harapott a kicsimbe meg belém,én pedig nem bírtam megszólalni,csak zokogtam.:(((((és még csak 7 hetes vok.
2012. máj. 16. 16:58
5/6 A kérdező kommentje:
Szörnyűek ezek az álmok,az biztos! Akkor ezek szerint vannak másnak is rémálmai.. Remélem nem sok lesz. Én 27 hetes kismama vagyok.
2012. máj. 16. 17:19
6/6 anonim válasza:
Az rémálomnak számít, hogy azt álmondom, hogy pocakosan cigizek, vagy füvezek? Csak mert nekem ez visszatérő álmom, és nagyon szarul érzem magam utána, pedig tudom, hogy nem tenném meg. Egyébként én inkább a várandósságom előtt álmodtam babával rémeket, ilyenek, hogy meg kellett ennem őt, mert ha nem akkor valami vírus szabadult volna el a Földön. Meg olyat, hogy a babám felragadt a plafonra, és nem tudtam levenni onnan. Volt egy csomó rémálmom, de amióta tényleg babát várok, azóta csak a fent említett két dologról álmodom, de rendszeresen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!