Volt vagy van van valakinek szívritmus zavara várandósság alatt?
Szia! Nekem is ez van, de már régóta. Én nem szedek rá gyógyszert, pedig megnyugtatna a tudat, hogy van rá gyógyszer. Anyukám, aki amúgy orvos, azt ajánlotta, hogy ha hirtelen ilyen van, akkor vegyek egy nagy levegőt és kezdjek nyomni lefelé, valahogy úgy, mikor erőlködsz a wc-n. Ezzel vért pumpálsz a szívedbe és helyre fog állni a ritmusa. Párszor ismételd csak és arra ügyelj, hogy nyomás közben legyen csukva a szemed. Ha ez nem segít, akkor szedjél csak gyógyszert rá. Egyébként jó az orvosi citromfű is, ha teában fogyasztod, mert nyugtató hatása van és azért még sem tartalmaz annyi kemikáliát mint a seduxen.
Mérsékeld a kávét is, és ne nézz olyan filmeket, amik felizgatnak. Én spec két naponta iszom egy kis csészényi kávét, és a horrorfilmeket töröltem a listáról.
Sok sikert és egészséges babut!
12 h km
:) Én sose voltam a gyógyszer híve, mert anyu is természetes gyógymódokkal gyógyít, szóval nálunk max apunak a magas vérnyomására van gyógyszer, meg hasmenésre. :)
Közben eszembe jutott, hogy van egy homeopátiás szer, a Sedatif PC és az is nyugtató hatású, és lehet terhesen is szedni. Ált egy tíz perc múlva már sokkal jobb és helyre áll a szívműködés.
De mennyi a pulzusod mégis?
és a vérnyomásod?
Nekem minden terhesség alatt nagyon alacsony vérnyomás és hozzá magas pulzus társul, de ez NORMÁLIS!
Egyszer 124-es pulzust is mértem, de az átlag 100 körüli.
A dokim azt mondta, hogy veszélyes erre gyógyszert szedni, mert több galibát csinálhat.
Nő a babád, és Neked egyre több vért kell pumpálnod, a magas pulzus az alacsony vérnyomást kompenzálja.
Itt szó nincs szívritmuszavarról...
Persze ha a vérnyomásod is magas hozzá, az más, de azt meg más úton szokták kezelni.
A doktor a nőgyógyászod vagy házi orvos?
Kedves 5-ös!
Nem mindig társul a magas pulzusszám vérnyomásproblémával. Nekem a 160-as pulzuisszám mellett teljesen normális vérnyomást mértek.
Én sem vagyok nagy gyógyszerkapkodó, de ha nem válnak be a praktikák, muszáj bevenni, mert annak se sok értelme van, hogy a padlón köss ki, a gyerek meg felügyelet nélkül maradjon. Így vésztartaléknak használom a bogyót, megnyugtat a tudat, hogy nálam van, ugyanúgy, ahogy szőlőcukor, vércukormérő és inzulin nélkül sem indulok el sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!