Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány évesen lett vagy lesz...

Ki hány évesen lett vagy lesz anyuka?

Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok?Ha van már nagyobb gyerkőc is azt is írjátok le.Kisfiú vagy kislány?
2012. máj. 16. 10:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

27 és 29, két tündér kislány anyukája :-))

Azért itt nem látszik, hogy a mai nők 30 után szülnek.:-))

Mondjuk aki a huszas évei elején szül, kiváncsi lennék, hogy "hova"(ugy értem tök jó nekik, ha van miből és van hova), mert sztem a legtöbb nő azért szül későn, mert nincs kinek, miből és hova. De örömmel látom, hogy vannak kivételek, de tényleg pozitívan gondolom. Sztem még én is fiatalon szültem (25 évesen volt az esküvőnk, 27 évesen már megvolt az első baba, addig a lakást intéztük, lediplomáztunk, kicsit dolgoztam is előtte). Arról nem is beszélve, hogy több barátom is attól szenved, hogy nem találja meg "az igazit", nemhogy gyerek...a másik fele meg még csak most nősült vagy ment férjhez, még kell lakás, egy kis pénz stb.

2012. máj. 16. 13:05
 32/40 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok és kisfiam lesz,ha minden igaz napokon belűl.Apa 27 éves.
2012. máj. 16. 13:16
 33/40 anonim ***** válasza:

Kedves 31-es!

19+2hkm vagyok, és 23 éves. Hogy hova szülök? :) ( egyébként a kérdésedet értem és egy cseppnyi felháborodás sincs bennem , csak szeretnék válaszolni).

A párom 34 éves, 7éve vagyunk együtt, 4éve együtt élünk, tavaly augusztus óta házasok. Családi ház, 2 autó, mind a ketten dolgozunk és elég biztosnak éreztük az anyagi hátterünket és a kapcsolatunkat, hogy vállaljunk gyereket. Sokak szerint Én "úristen de fiatal vagyok", hát nem érzem magam annak. :)

Egyébként ezzel a kérdéssel úgy vagyok, hogy kinek miként alakul az élete. Aki 26-28 évesen találja meg a párját az érthető, hogy hiába szeretne fiatal anyuka lenni, nem úgy alakultak a dolgai.

Sosem lehet tudni, éppen ezért nem ítélkezem ha valaki vagy nagyon fiatalon, vagy (az Én felfogásom szerint) nagyon "öregen", azaz 33-34-35 évesen vállal mondjuk első babát.

Üdv. :)

2012. máj. 16. 13:44
 34/40 anonim ***** válasza:
33-as! Irigyellek! Jó nektek! És ezt kívánom mindenkinek!
2012. máj. 16. 14:19
 35/40 anonim ***** válasza:
Köszönöm Kedves utolsó :)
2012. máj. 16. 14:24
 36/40 anonim ***** válasza:
Szívesen, 31-es voltam ám!:-))
2012. máj. 16. 14:37
 37/40 anonim ***** válasza:
Kedves 33-as! Marhára nem érzem magam öregnek 33 évesen 33 hetes terhesen. Majd emlékezz rá, ha Te 33 leszel, mennyire érzed magad annak.Szerintem jobban, mint én most :)
2012. máj. 16. 14:45
 38/40 anonim ***** válasza:
Mindenki ahogy érzi erre ezt tudom mondani. Nyilván nem a korodra értettem, hogy öreg. Hanem a babavállalás időpontjára. Még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák.
2012. máj. 16. 14:49
 39/40 anonim ***** válasza:
18évesen szültem. 4hónapos a kislányom.
2012. máj. 16. 16:43
 40/40 anonim ***** válasza:

22, 35 és most 37 vagyok 18 hetes.

22 évesen nem volt semmink, csak munkahelyünk, a szeretetünk, és akkor végeztük az egyetemet.Nem volt családi ház két autóval, se semmi.Senkit nem zavart, hogy a "semmire" csinálunk gyereket, mondjuk nem is más tartotta el, hanem mi.Azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást és a gyerekeket.

De 35 évesen, és most sem érzem magam öregnek,aki ilyet ír, gondolja el, hogy nemsokára ő is annyi lesz...

2012. máj. 16. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!