Ki hány évesen lett vagy lesz anyuka?
Figyelt kérdés
Hány hetesek vagytok?Ha van már nagyobb gyerkőc is azt is írjátok le.Kisfiú vagy kislány?2012. máj. 16. 10:14
21/40 anonim válasza:
21 éves vagyok, és 7 hetes kismami :))
21 leszek még mire megszületik :)))
22/40 anonim válasza:
24 éves vagyok, 30 hetes, kisfiú lesz. Első baba, és ha nem váratott volna magára 2 évet, akkor előbb lett volna babaám. :)
23/40 anonim válasza:
Első fiamat 23 évesen szültem, másodikat 26 évesen és most 15 hetes terhes vagyok és 29 éves. Pont így terveztük anno. :)
24/40 anonim válasza:
Hűha, én vagyok a legidősebb köztetek:-) Majdnem 33 éves voltam, amikor született a kislányunk, aki most már 22 hós.
25/40 anonim válasza:
27 voltam mikor a lányom született, 29 mikor az (egypetéjű) ikerfiaim.
3,5 éves a lányzó, 21 hósak a fiúk
26/40 anonim válasza:
26 évesen estem teherbe és 27 évesen fogom szülni az első babámat.
27/40 anonim válasza:
23. szülinapom előtt 6 héttel szültem. Kislány lett.
28/40 anonim válasza:
Most 13-án töltöttem a 20.-at, 11.13.-ra vagyok kiírva. :)
14+2 hkm
29/40 anonim válasza:
25évesen,azóta 9hónapos a lányom
30/40 anonim válasza:
27 voltam mikor tavaj marciusban a kislanyom megszuletett.
28 vagylok 8 hetes varandos a kistesoval, de mire megszuletik ( december) betoltom a 29-et;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!