Kis mamák vagy anyukák a párom nővére azt mondta hogy mikor megszületett a lánya akkor nem kelt fel éjjelente hanem esténként híg tejbe grízt adott neki, és végig aludta a lánya az éjszakát! Hát nem tudom mit mondjak erre, ti mit szóltok ehhez?
hát nálunk egy kifejezés ha megfújja a szél és beteg lesz mert halottam ilyent is hogy attól , egyébkén már attól kezdve mióta hazahozta szóval elejétől kezdve .
Nyilván figyelmesen végig hallgattam és én nem vagyok az a típus aki rögtön lepontozza a másikat .
Csak én bizonytalan vagyok esetleg nem e lehet valami baja vagy ilyesmi .
7 hónapos a lányom, most javasolta a védőnő hogy adjak neki tejpépet. Egyenlőre halasztgatom, hogy "majd" :-)) Heti 1-2x kel fel, akkor is csak szopik és alszik tovább. Nem látok ebben semmi rosszat.
A barátnőm ugyanezt 10 hónaposan tette meg, a lánya 4-6 alkalommal kelt fel minden éjjel. Azóta átalussza az éjszakát. Laikusként úgy gondoljuk, hogy nem volt neki elég a tej. De ki tudja :-))
Amúgy nekem a kedvencem a nagymamám volt. Három hónapos volt a lányom, amikor megkérdezte: Ugye már nem kap lisztlevest? Csak néztem, de mondtam hogy nem. Mire ő: jó, mert már úgyis túl nagy hozzá....
Hát igen, így elég durva azért :-(
De az ő gyerekei, az ő döntése.
A Te gyerekednél pedig ez a Te (a pároddal együtt a Ti) döntésed lesz :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!