Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is izzad éjjelente terhese...

Más is izzad éjjelente terhesen? Ez normális?

Figyelt kérdés
37. hétben vagyok, kb. két hete minden éjjel csurom vizesre izzadom magam. Nem értem, mitől lehet. Másnak is vannak ilyen tünetei? Ez betegséget jelez, vagy a hormonok tombolnak?
2012. jan. 4. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Tejesen normális. Gondolj már csak abba bele, hogy 50%-kal több a véred mennyisége és a szíved is megnagyobbodott.

Babát vársz, rengeteg dolog megváltozott a szervezeted működésében. Miért lenne furcsa az éjszakai izzadás.

2012. jan. 4. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Hú én rettenetesen izzadtam (ráadásul nyár is volt...meleg :s) Miután megszületett a lányom utána még olyan 1-2 hónapig iszonyatosan izzadtam éjjelente (de nem büdit szerencsére csak vizeset) aztán nyomtalanul elmúlt.
2012. jan. 4. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 38+3 hetes vagyok és kb. 2 hete minden éjszaka csurom vizes vagyok. De már aludni is alig bírok, forgolódok ide-oda(de ez is sokszor már fájdalmas). Első babámnál is így volt és szülés után is még jó darabig, főleg szoptatás közben.
2012. jan. 4. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még szülés után is izzadtam hónapokat:)
2012. jan. 4. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, akkor ez természetes dolog, úgy látszik. Tényleg elég kellemetlen, szinte naponta lehetne ágyneműt cserélni :) De akkor szerencsére hetek/hónapok múlva elmúlik!
2012. jan. 4. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
én 38 hetes vagyok. Kb 1 hete minden éjszaka fel kell kelnem sétálni, mert arra ébredek hogy ömlik rólam a víz. Pedig nem lehet olyan meleg, mert a férjem nyakig betakarózva alszik
2012. jan. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!