32 hetes vagyok, normális, ha nem tudok aludni éjjelente? Mit lehet tenni, hogy el tudjak aludni?
Reggelente hatalmas karikákkal a szemem alatt kelek, mert éjszakánként csak forgolódok.
Veszélyeztetett terhes vagyok, fekszem egész nap..
Valószínűleg ettől a bolond időjárástól van. Én is szenvedek, pedig én még "csak" 24 hetes babás vagyok. Próbáld meg minél levegősebbé, hűvösebbé tenni a hálót, hátha segít!
Boldog babavárást!
Talán egy pohár, mézes langyos tej.
Nekem néha segített.
Szerintem ez a nem alvás a terhességgel együtt jár. :)
Én most próbálkozom a Schüssler sókkal, ami mellékhatások nélküli homeopatikus készítmény, kismamáknak különösen ajánlotta a védőnőm. Többek között ilyenek vannak:
eleven gondolatok miatti alvási nehézségre: Silicea D12 DHU, ideges álmatlanság: Kálium phosphoricum D6 DHU, STB. A Silicea ráadásul a kötőszöveteknek is jó, striák ellen. Sok sikert és jó alvást!
Sedatif PC- homeopatias szer, kismamak es szpotatos anyukak is szedhetik, almatlansag kezelesere.
800Fr egy doboz a patikaban, nekem segitett!
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!