Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok harmadik-negyedik...

Hogy vagytok harmadik-negyedik babát várók? Hogy telik a terhesség?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 14:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,bár a gátvédelem stimmel...
2012. okt. 28. 20:13
 12/19 A kérdező kommentje:

Én babám is megszületett, 3. baba, 2 lány után 1 kisfiú. Október 22-én, gátvédelemmel, 3850 gr 56 cm.

Nagyon édes kisbaba és a lányok nagyon örülnek neki.

Minden jót nektek!

2012. okt. 29. 08:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Átérzem milyen nagy az öröm,csak ugye nálunk fordított a felállás(2 fiú,1 csajszi)....szép nagy baba lett.Jó egészséget Nektek!
2012. okt. 29. 08:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok neked én is . :))

Te is jó véleménnyel vagy agátvédelemről nem lett túl hosszú igy a kitolási szak ? Megköszönném A válaszodat ,persze ha időd engedi .

2012. okt. 29. 20:34
 15/19 A kérdező kommentje:

Szia, nem tudom, még olvasol-e.

Második tolófájásra kibújt a babám, sima ügy volt a gátvédelem szerencsére.

2 éve a 2. babám is gátvédelemmel született, az akkor kb 5 tolófájás volt (kb 20 perc).

4 éve az 1. babám gátmetszéssel született, mert akkor még más volt a dokim és ő mindenkit vág, ha kell ha nem.

Borzasztó a gátmetszés, ezermilliószor jobb a gátvédelem!!!!

2012. nov. 8. 14:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia !

Köszönöm !:)

Kifejezetten kiváncsi vagyok erre a "szülési módra "tehát olvastam persze és nagyon vártam is a választ .:)

Akkor neked nagyon jól működik a dolog .Nekem eddig három gyermekem született és mindháromnál gátmetszésem is volt ... nem voltak kicsik az igaz 4 kg környékén született mindegyik gyermekem .Hallom azonban ,hogy sokaknak nagyobb babákkal is ment simán a dolog.. kiváncsi leszek "a kis utoljára kibújóm" ,hogy sikerül ! :))A másik három testvérkéje már jóval nagyobbacska és nagyon várjuk a kis pasit a fiamat annó nagyon korán szültem jó lesz újra fiús anyukaként is működni . :)) Két fiú és két lány aránnyal zárolunk . :) Csak az az igazság ,hogy félek is igy negyedjére rezeltem be úgy igazán .. :)

2012. nov. 9. 11:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja igen most vagyunk 34 hetesek . :)
2012. nov. 9. 11:18
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia, az én babáim se kicsik (3450,3830,3890) és 56-57 centisek. Most a 3. babámnak ráadásul a feje se volt pici, 38 cm, mégis sikerült a gátvédelem :)

Drukkolok neked.

2012. nov. 9. 12:05
 19/19 Niki1983 válasza:
Én most várom a 4.gyermekemet! 35.hetemben járok! Borzalamasul viselem! Állandó görcsök, dagadás stb.Aggódom mindig, mert túl lent van a hasam és ráadásul nem látom aķkorának, mint a másik hárommal!A súlya miatt is aggódom! Azt mondják, minél többedik, annál nagyobb! 4370(42s),4260,4450(41s)!Ez a baba akkor 5kg lesz???:-))De közben a hasam meg nincs akkora, mint a harmadikkal! Bár van még 5 hetem! Na majd látjuk! Mindegy a méret, a lényeg, hogy egészséges legyen!
2017. jan. 12. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!