33 hetesen kinek mennyi körbe a haskörfogata? Nekem 97. A magasságom 162cm, és 58 kg vagyok. Nem túl nagy a hasam?
Nem azért, de minek foglalkozol evvel??
Örülj neki, sőőt az a szép ha nagy a pocak,amúgy sem tudod befolyásolni hogy mekkora legyen.....
Szia!
Nekem 88cm. 156cm magas vagyok, és 56kg.
32+2 hetesen.
Nem kicsi:)
De légy rá büszke:))
Nekem 38+5 hetesen 101 cm.
Első baba,172 cm vagyok és 66 kg.
én 156 cm 60 kg vagyok,és 33 hetesen volt 104cm.
Szóval nem nagy.De tényleg felesleges ezen rágódni.
Szia!
Én nyertem a centi versenyt.153cm és 88kg vagyok,33 hetesen 116cm a pocim :-) Nekem tetszik. Boldog Babavárást!!!
Nekem 107 cm a pocim, és 30 hetes vagyok.165 cm. és 72 kiló vagyok, eddig 10 et híztam.
Fiút várok, és mindenki mondja hogy olyan fiús a pocim, hegyes.Én is szeretem nagyon, mindig mérem hogy nőtt e.
Én mindig hatalmas pocival akartam kismama lenni.Hátha még sokat nő.Eddig még nem okozott panaszt semmiben.
én 31+6 hetes vagyok.174 cm magas és 73 kg a haskörfogatom pedig 107 cm köldöknél mérve.szerintem nagy legalább is nekem ,mert mindig is vékony voltam-62 kg-al kezdtem-,de mindenki azt mondja h milyen pici hasam van,de azt senki nem nézi hogy iszonyatos széles a csípőm és elveszik benne a pocakom.
szerintem ezzel nem kell foglalkozni,csak olyan érdekesség az egész,mert az egész alkatfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!