Ha a AFP értékeléshez szükséges a magasságom és a testsúlyom, akkor miért nem kérdezik meg?
Figyelt kérdés
Most olvastam utána, hogy ezek is befolyásolják azt, hogy "jó-e" az érték. Tőlem senki nem kérdezte, a terheskönyvben is csak a súly van feltüntetve...2010. jún. 10. 15:25
1/6 anonim válasza:
Én ilyenről még nem is hallottam, pedig 2 gyerekem van.
2/6 anonim válasza:
én most rákerestem a cikkre. Én se hallottam még soha erről, de tényleg ezt írják. Gondolom, az AFP értéket az orvos veti össze a súlyoddal és a magasságoddal... bár nem tudom, hogyan is megy. Végül is az eredményt a dokid értékeli ki, ő meg lát téged... [link]
3/6 anonim válasza:
Nekem csak a testsúlyomat kérdezték, azt rá is írták az afp-s beutalómra. Amúgy mindenhol másképp működik, már egy csomó variációt hallottam. Viszont most már azt is tudom, hogy az afp-s vizsgálat nem ér semmit! Szóval szinte mindegy milyen magas vagy és hány kiló...
4/6 anonim válasza:
Az integralt tesztnel, aminek resze az AFP ertek, kerik a testsulyt, ugyanis egy sulyfelesleggel rendelkezo kismamanal merhetnek atlagtol eltero erteket. Ezert pl az is szamit, hogy milyen tipus vagy: europai, azsiai stb, mert ez is befolyasolhatja az eredmenyt. Ha a neten rakeresel az integralt teszt leirasara, megtalalod ezeket a korrigacios faktorokat.
5/6 anonim válasza:
Szerintem azért nem kérdezték meg, mert nem MoM-értéket számolnak majd, hanem nng/l-t . nekem is így adták meg.
6/6 anonim válasza:
Na, igen. Ezért is van annyi téves eredmény és ezért is mondják, hogy nem kell ezzel foglalkozni. Csináltass integrált tesztet vagy kombináltat ha még nem múltál el 12 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!