# 17/22 ma 11:06vagyok,
PA válasza,
Első fiúnk Hunor. most lesz egy Magor-unk is :) Mindenképp magyar nevet szerettünk volna anno és most is. Hunor,Magor amúgy is testvérek voltak :) ÉS remélem Magor is szépen befordul minél előbb!!! Hunor már a 25.héten befordult...Magornak úgy látszik több helye van, ráér még. :) ezzel csak engem idegesít, nem szeretem a bizonytalanságot :) De csak pozitívan!!
Én pénteken megyek a 3. nagy UH-ra, akkor kifaggatom a dokit, hogy mit adnak a babának a kórházban.
Nálunk vannak teljesen új holmik, de anyagilag csak úgy bírjuk, hogy használt dolgokat is elfogadunk vagy veszünk. Már annyit költöttünk a babóra, pedig semmiből nem vettük meg a legdrágábbat, gondolom nálatok is ez a helyzet kismamik! :)
Én július 3.-ra vagyok kiírva, kislány lesz, első. :) Sajna még nem fordult be a 32. heti UH-on, de remélem még meggondolja magát.Bár a doki szerint egyre kevesebb az esély, na meg a helye is.
A szobája már kész, festés, kiságy, sok ruhát már kimostam, beraktam a szerkénybe. Szinte 90%-ban megvettünk mindent már.
A kórházi csomag hozzávalói is megvannak, de még nem pakoltam össze.
Alapvetően jól vagyok, éjjel kb. 2szer kell felkelnem pisilni, meg már elég nehéz fordulnom az ágyban, meg felkelni.Eddig 13 kg jött fel, de mások azt mondják nem látszik, 56 kg-ról indultam. Remélem már csak max. 2-3 kiló jön fel a hátralevő pár hétben.
Mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást, könnyű szülést!
Egy kérdés: császár esetén Ti mit választanátok gerincérzéstelenítést vagy altatást? Előnyök, hátrányok?
Szia Utolsó!
Nekem eddig fejfekvésben volt, de tegnap éjjel megfordult, totál fent van a buksija és lent tapossa a dolgaimat de minimum keresztben, vagy fél órát sétáltam éjjel olyan cirkuszt vágott le odabent körítésnek, már dokihoz akartam menni....Most várok, mert azóta sokat keményedik a pocakom és furi, hogy nem úgy mozog, mint eddig.
Nem tudom milyen dokid van, de életmentő császárnál szoktak altatni vagy nem megy a gerincérzéstelenítés...Nagyon nem szeretik, mert az altatószer átmegy a babába és nem olyanok az életfunkciói az altatószer hatására. Én nem vállalnám be az altatást többek között azért sem, mert nem láthatom azonnal és altatásból felkelve totál homály jó darabig az ember (6 éve műtötték a mandulámat altatásban). De ezt neked kell eldönteni. Félsz a császártól, azért kérdezed?
33 hetes kismama
Szia 26-os!
Hát remélem, hogy Neked is visszafordul. Én meg azt nem tudom milyen, ha fejvégűben van...
Igen, tartok azért a császártól, még soha nem volt semmilyen műtétem, kórházban sem feküdtem soha, attól a pár naptól is félek, amíg benn kell lennem. Úgy tudom itt is a gerinces érzéstelenítést ajánlják, egyik barátnőmnek volt ilyen, de ő ikreket várt nem választhatott, a másik barátnőmet altatták, ő azt mondta nem választaná a gerincest, mert utána nem lehet órákig megmozdulni sem. Az altatás után fel lehet kelni, ezért. Amúgy gondolom mindegyiknek van előnye-hátránya, ezért érdekelnének tapasztalatok, hogy könnyebben tudjak dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!