Szia!
Én július 5-re vagyok kiírva! Jól vagyok, bár az alvás nehézkes, semmi sem tetszik neki! Kislány lesz! Remélem június legvégén meg is érkezik, első baba, nagyon várjuk! A lábam néha be-begörcsöl, most járok 10 kg-nál, mondjuk azt mondják nem látszik!
Te hogy vagy?
A többi kismama szed majd valamit ami megkönnyíti majd a szülést? Mondjuk málnalevéltea...
Én július 17-re vagyok kiírva és kislány lesz, Dorottya.Nekem is sokszor fájdogál a derekam, de elég jól érzem magam, főleg lelkileg, ez biztos sokat számít!
Kívánom, hogy mindenkinek a megfelelő időben szülessen a babája, kitartást csajok!
Ja, a lábgörcs engem is kínoz éjszakánként. Eddig 8-9 kg-nál járok, sajna cukros lettem, de elég jól szinten tudom tartani.
Ki mikorra készíti össze a kórházba szükséges csomagot?
Pont a 36. hét betöltése előtt 2 nappal megyek dokihoz vizsgálatra. Ha itt minden ok lesz (méhszáj továbbra is zárt lesz, és nem rövidültem tovább) akkor a szülésznőmmel egyeztetve elkezdem a homeopátiás szereket szedni. Ha javasolja a málnalevél teát, akkor iszom, de szerintem maradok a homeopátiánál.
33 hetes kismama
szia
július 19-re vagyunk kiírva. Kisfiú lesz, Levente :D
3 éves kisfiam mellé érkezik az öcsike.
Elvileg a Szent Imrében szülök, ha ne adj Isten koraszülött lesz akkor a Szent Jánosban, de nem örülnék neki.
pont egy hete éjjel olyan görcseim voltak, hogy be kellett ennem a kórházba, 4 napig voltam benn. ez a frontos idő teljesen kikészít.
a baba ruhákat ma mostam ki, holnap meg vasalom és mennem egy zsákba, hogy ne porosodjanak amíg használatba lesznek véve.
a jövő hét körül felállítjuk a babaágyat, és kicsit átrendezkedünk.
a kórházi csomagom már rég készítgetem, mindig mikor eszembe jut valami beleteszem, ma épp a papírt a wc ülőkére tettem a csomagba, ma vettem a dm-ben.
már nagyon készülünk, és várjuk a picit
boldog babavárást neked is :D
Köszönöm a válaszokat!
Mi is a Levente név mellett voksoltunk,amíg ki nem derült, hogy kiscsaj!:)
Én még sehogy nem állok a kórházi csomaggal, bár szinte mindent megvettünk. De minden pillanatban eszembe jut valami, hogy még mit kell elkészíteni, megcsinálni a következő pár hétben.
Írjatok ha van kedvetek, bármiről, még van pár hetünk kibeszélni a kismamaságot!:)
Sziaztok, Július 20-ra vagyok kiírva! Re,élem előbb érkezik, mondjuk július 10! aznap lesz az én szülinapom, jó kis ajándék lenne nekem :)
Most volt az első éjjel, hogy küzdöttem a savammal, meg is fogom emelni a matracomat. eddig jók voltak az éjszakák, bár már kezd fájni a forgóm. van egy 3,5 éves "kis"fiam és újra fiúnk lesz!
mi ősi magyar neveket adtunk és adunk neki, nekik.
Székesfehérváron fogok szülni! amiben nagyon reménykedem, befordul végre a manó, mert még a buksija van felül...ennek nem örülök! :(
Babaruhákat épp tegnap válogattam össze, már nem kell sok minden! kórházi csomag még sehol....ez is nyugtalanít. gondolom mire eljön az ideje, addigra összerakom. legalább a listák kiírására volt időm, így tudom mit kell még megvenni :)
első terhességemmel végig kellett feküdnöm. akkor 30 kilót szedtem fel. most nem kell ágynak dőlnöm,de így is jönnek és jönnek a kilók. eddig +11kg nál járok. ami nem kevés, de majd lemegy:)
További szép babavárás mindenkinek :)
Utolsótól megkérdezhetem, hogy milyen ősi magyar neveket választottatok?
Még nem találtuk meg a megfelelő nevet, a férjemnek elsősorban a régi magyar nevek tetszenek.
Én július 27-re vagyok kiírva, második kisfiamat várom. Egy hete nagyon fáj a derekam, néha alig bírok menni, annyira rossz! Ezen kívül nincs bajom, éjjel szerencsére nem kell wc-re mennem, bár nem is iszok túl sokat, többet kellene! 7-8 kg-t híztam eddig. Venni nem nagyon fogok semmit, hiszen minden meg van a tesóról. Még zsákokban van minden ruha, és a babaszoba sincs még kész. Szóval elég sok minden van még hátra, remélem nem akar előbb megszületni! :)
Kedves 17-es válaszoló, ne aggódj, még az utolsó pillanatban is befordulhat a baba a dokim szerint!
Szerintetek ha a héten kimosom a baba ruhákat az nem túl korai? Már be is raknék párat a bőröndbe.
Hozzám képest jó gyors vagy :) Én a 34. hétben vagyok, anyukám mossa a babadolgokat a hétvégén, ma megyünk kiságyat venni és még a hiányzó dolgokat, itthon még semmilyen babacucc nincs, náluk tároljuk, szerintem csak a jövő hétvégén hozzuk el és pakolunk össze. A kórházi dolgaimat most vasalom, azt azért összekészítem.
Nektek kell vinni babaruhát a kórházba? Nekünk pelust, popsitörlőt és krémet.
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!