Átlagban mindenki fogy a terhesség elején, akkor is ha nem hányós?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 22:23
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan az elején hánytam tehát fogytam is, de sok kismamát ismerek aki nem hányt és hízott, ismerek olyat is aki szintén hányt de mellette hízott. Nem is értem ezt hogy csinálta. :-))
2/8 anonim válasza:
MAsodik babamat varom. Az elsovel sem hanytam es hiztam 3 kilot az elejen, meg most a masodikkal is hiztam mar (12 hetes vagyok, normal alkat).
3/8 anonim válasza:
Az átlag inkább nem hízik, nem fogy.
Én híztam mindhárom terhességem elején, mert égett a gyomrom és muszáj voltam zabálni.
4/8 anonim válasza:
Én nem voltam hányós, inkább kívánós, így inkább híztam.
5/8 anonim válasza:
Én nem hánytam, de nem volt étvágyam. Így fogytam az elején.
6/8 anonim válasza:
nem fogytam , sot allandoan ehes voltam. mondjuk 48 kilobol nem is lett volna jo fogyni mar. 15 hetig masfel kilot hiztam.
7/8 anonim válasza:
Nem voltam hányós, és nem is fogytam.
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat. Még nem tudom, hogy babás vagyok-e, de az utóbbi héten napi szinten fogyok 10-20 dekát. Pedig ugyanúgy eszem, mint eddig.
2012. máj. 13. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!