Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elmennének külföldre...

Ti elmennének külföldre nyaralni több mint 21hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Kempingezni mennénk,de félek nem bírnám. 8órát kocsikazunk mire oda érünk.

2012. máj. 12. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kempingezni nem mennék.
2012. máj. 12. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Ne menjél. Nem ér annyit az egész, nehogy valami bajotok legyen.
2012. máj. 12. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia, én el mernék menni, várandós vagy, nem beteg. A 8 órás út alatt is lehet kis pihenőket tartani. Nyilván a higiéniára és az étkezésre figyelsz ott is, ez ne tartson vissza attól, hogy egy jót nyaralj és jól érezd magad. Kérd ki azért az orvosod tanácsát is, de nem kell szerintem feleslegesen aggódni.
2012. máj. 12. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:

Én mennék, voltam is terhesen.

Útközben megálltunk, sétáltunk, ettünk.

Sátraztunk, barátokkal voltunk, jó kis nyaralás volt:)

Semmi gondd nem volt, fürödtünk, Reggelire vacsira hideget ettünk, kenyér, hal, vagdalt, májkrém, aszpikos konzerv, paprika paradicsom.Ebédre vagy kis gázpalackon főztünk tasakot leves, konzerv pacal burgonyával, vagy pedig elmentünk csavarogni, akkor beültünk valahová ebédelni.

Nagyon jó volt:)

2012. máj. 12. 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
én is mernék...32 hetesen Ukrajnában voltam egy hetet pl..az ugyan csak 4óra út volt,meg ácsingózás a határon,de külföld:)
2012. máj. 12. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:
viszont a kempinget meggondolnám...Bár akkor még nem valószínű,h hatalmas a hasad,de ki tudja..Meg ugye mi van,ha szakadni fog az eső..a sátorral ez a para..
2012. máj. 12. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Dehogy mennék. százmillió nőnek nincs baja még huszonhetesen, de én úgy gondolkodom, h a pici esély is bennevan a pakliban, külföldön aztán nehézkes lenne az orvosi ellátás, plusz azért hálózsákozni pocakosan, én tuti nem vágynék ilyesmire, pedig elég stramm kismama vok. Vagy ha kifogtok egy hidegfrontot, jól megfázhatsz a sátorban. én csak a balcsira megyek, de ki lehet bírni egy nyáron, h nem külföldözik az ember. Ha megvan az embernek a babója, akkor majd mégtöbb mindenről le kell mondani az érdekében.
2012. máj. 12. 22:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondanék Neked, hogy én elmentem kempingezni terhesen belföldre, valószínű felfáztam, és el kezdtem vérezni. Két hét szigorú fekvés lett belőle és idegeskedés....
2012. máj. 12. 22:58
 9/14 mizuzizu92 ***** válasza:
én mennék de mivel nem ajánlotta a védőnő igy még a strandra is csak fagyizni meg botdogot enni megyek mivel a párom kitalálta hogy nélkülem nem megy strandra sem :) szóval beszélj a védőnővel is hogy adjon az úttal kapcsolatban tanácsot hogy mit tegyél meg vagy ha akármi van mit tehetsz meg szóval úgyis el mondja
2012. máj. 12. 22:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Én 20 hetesen mentem a párommal 3 hétre Délkelet-Ázsiába, saját szervezésű útra. Szerencsére semmi gondom nem volt, a baba ott mozdult meg először, iszonyat jókat ettem, jó chilis dolgokat, nagyokat aludtam, úsztam, de városnézés is volt benne gazdagon.

Ha bevállalós vagy ép jól érzed maghad, problémamentes a terhességed, menjetek, egy ideig úgyse fogtok...

9 hónapos kislány anyukája

2012. máj. 13. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!