El mernétek menni 26 hetes terhesen külföldre nyaralni? Kb.10 órás autóút.
Szia!
Most 4 hete , hogy 1000km utaztam kb kilenc és fél óra volt,elég frissek a tapasztalataim.Nekünk egyterű az autónk tehát van benne bőven hely. Odafelé megfeleztük az utat és egy hotelban aludtunk, reggel pedig a következő 500 km vágtunk neki, így kibírható volt az út. Elől nem nagyon bírtam az ülést feszített a hasam és néha keményedett is,nem volt kényelmes,úgyhogy befeküdtem a
hátsó üléssora így okés volt oldalfekvés párnákkal. Visszafele egyhuzamban tettük meg az 1000 km fél-egyóránként wc. Végig feküdtem, de elég nehéz volt a kiszállás. Alig tudtam menni. Mégegyszer nem vállalnám be. Az út után 1 hétig csak feküdtem mert rettegtem hogy baj lesz ekkor 25+3 napos voltam. Szerintem mindenképpen kérd ki az orvosod tanácsát is.Én voltam az utazás előtt a dokinál minden rendbe volt,de mégis nehezen bírtam.Te döntöd el,hogy bevállalod vagy sem a nyaralást.Én leírtam, hogy nekem milyen volt az 1000km. Nagyon boldog babavárást kívánok. 29 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!