Este el kell utaznom külföldre de nagyon émelygős, hányós vagyok. Van valami bevált parktika ilyen esetben?
Figyelt kérdés
8 hetes vagyok, muszáj voltam elvállalni egy céges utat, aztán ha minden igaz békén hagynak. De nagyon félek az utazástól, szedek Dupahstont mert volt egy vetélésem. Nagyon émelygős vagyok, és többször is szoktam hányni. :(
2 óra vonat és 2,5 óra a repülőút. Van valami tanácsotok a rosszullét ellen?
2010. márc. 11. 13:28
1/6 anonim válasza:
B6 vitamin,azt kismamák is szedhetik.
2/6 anonim válasza:
Jesszusom hogy merted elvállalni. Vigyél magaddal B1, B6 vitamint is, sőt vegyél be belőle! Van még Deadelon kúp is. Szóval szerelkőzzél fel rendesen! A vitaminok nem ártanak a babának, de hányás ellen, és hányásra is tuti jók. Szerencsés utat kívánok neked!!!!
3/6 anonim válasza:
B6 vitamin injekció ampullában is van, semmi íze, "megiható", nem kell injekcióban adni, bár ezt dokinak kell felírnia (gondolom a házi doki felírja, ha elmondod, miről van szó), előnye, hogy igen gyorsan hat.
Hülyén hangzik, de papírzacskót vigyél magaddal a vonatra, a repülőn alapból van...
Jó utat!
4/6 anonim válasza:
szerintem a keksz nem sok folyadékkal 100szor jobb mint a gyógyszer!!! nekem mindig beválik és soha nem szedek gyógyszert
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat! Ma szerencsésen haza értem. Voltak kisebb nagyobb gondjaim, de a B6 és egy kis kitartás segített. :)
2010. márc. 15. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!