Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt van aki nem...

Terhesség alatt van aki nem kívánta a szexet? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 20:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Te.
2012. máj. 12. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! én 6+2 vagyok,és egyáltalán nem kívánom!

Lehet, hogy ez még változni fog, de akkor voltunk utoljára együtt, mikor megfogant a babánk! :))

2012. máj. 12. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem kívántam, sőt... kb. 3szor voltunk együtt a terhességem alatt, s ez is az első hónapokban volt... szülés után is 3 hónap telt el, mire rá tudtam venni magam...
2012. máj. 12. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Én sem mindig kívánom a szexet.De mivel szeretem a páromat és vannak szükségletei,így ráhangolódok.:)

12hkm

2012. máj. 12. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Az elejétől kezdve nem nagyon kívántam,párom meg féltette a babát!most hogy kinyílt a külső méhszájam,nem is lehet,pedig pár napja nagyon szeretném! Majd szülés után! :)

30 hkm (szóval még van egy kis időnk :D )

2012. máj. 12. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Most 26 hetes vagyok és szinte egyáltalán nem kívánom a szexet! Kb a 16-18. hét körül nagyon kívántam de akkor már a párom féltette a babát. Kb másfél hónapja nem volt semmi szex és őszintén szólva nem is tudom mikor lesz. Mind a ketten féltjük a babát pedig semmi okunk rá, nincs gond a terhességemmel, szabadna. Félek hogy esetleg emiatt elhidegülünk szóval nagy dilemma. :-(
2012. máj. 12. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Én sem kívántam,de ahogy valaki korábban írta,azért rá tudtam hangolódni,ha úgy alakult...Szóval nálunk max egy hét volt szexmentes..a végén meg már én kívántam nagyon(38-39hetesen),szerencsére a férjemnek nem volt problémája a terhes-szexszel:)

Szóval még nálad is simán változhat,viszont szerintem azért ne is zárkózz el előle teljesen..

2012. máj. 12. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Én terhesség előtt elvoltam heti 1-el, de azóta van hogy 3-4 hét is eltelik szex nélkül. Szegény páromat sajnálom, de ezt a pár hónapot kibírja

32 hetes kismama

2012. máj. 13. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a várandósság előtt naponta kívántam a Párom; most pedig egyáltalán nincs kedvem hozzá. De persze azért kényeztetem, mert nem szeretném elhanyagolni.

25hkm

2012. máj. 13. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:
A 20. héttől nem kívántam. Előtte igen.
2012. máj. 13. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!