Terhesség alatt van aki nem kívánta a szexet? Köszönöm.
Szia! én 6+2 vagyok,és egyáltalán nem kívánom!
Lehet, hogy ez még változni fog, de akkor voltunk utoljára együtt, mikor megfogant a babánk! :))
Én sem mindig kívánom a szexet.De mivel szeretem a páromat és vannak szükségletei,így ráhangolódok.:)
12hkm
Az elejétől kezdve nem nagyon kívántam,párom meg féltette a babát!most hogy kinyílt a külső méhszájam,nem is lehet,pedig pár napja nagyon szeretném! Majd szülés után! :)
30 hkm (szóval még van egy kis időnk :D )
Én sem kívántam,de ahogy valaki korábban írta,azért rá tudtam hangolódni,ha úgy alakult...Szóval nálunk max egy hét volt szexmentes..a végén meg már én kívántam nagyon(38-39hetesen),szerencsére a férjemnek nem volt problémája a terhes-szexszel:)
Szóval még nálad is simán változhat,viszont szerintem azért ne is zárkózz el előle teljesen..
Én terhesség előtt elvoltam heti 1-el, de azóta van hogy 3-4 hét is eltelik szex nélkül. Szegény páromat sajnálom, de ezt a pár hónapot kibírja
32 hetes kismama
Én a várandósság előtt naponta kívántam a Párom; most pedig egyáltalán nincs kedvem hozzá. De persze azért kényeztetem, mert nem szeretném elhanyagolni.
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!