Van valami praktika, hogy a babó Uh-nál kicsit aktívabb legyen?
Figyelt kérdés
12 hetesen csak a popsiját mutatta vagy mozgolódott így nem tudták megnézni a nemét. Ma 17 hetesen megnézte a doki, de nem látta. Nem akart vagy lusta volt úgy fordulni,hogy jó legyen. Biztos éjjeli bagoly tipus mint mi,mert mindig este érzem mozogni. 2 hét múlva megyek a genetikai uh-ra,szeretnénk már tudni a nemét.2012. máj. 10. 17:42
2/9 anonim válasza:
csoki, kóla, kávé, választhatsz. De ezeket akár egymás után is, ha nem félsz a túlzott bepörgéstől. Meg egy kicsit meg is ringathatod a pocid, az is felébreszti.
3/9 anonim válasza:
Én a terhességi diabéteszem ellenére (nem nagyon gázos, csak diétáznom kell) az NST előtt benyomok egy jó nagy Sportszeletet kólával, különben meg nem mozdulna. Egyébként egész nap jön-megy, csak abban a 10-15 percben nem:)
Szóval ahogy írták: csoki, kóla, kávé.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor a csoki a lényeg,mert kávét és kólát is ittam :) Remélem következő alkalommal segít majd a +csoki.
2012. máj. 10. 17:56
5/9 anonim válasza:
És akkor mit ajánlotok, ha egyfolytában mozog és uh-zni sem lehet, mert ép hogy "belövi" a doki már megy is tovább? :)
Már 2x is voltam úgy uh-n, hogy annyira izgett-mozgott, hogy alig lehetett látni valamit.
6/9 anonim válasza:
Az én babám is nagyon aktív,pont,ahogy az előző válaszoló írta,sokszor van,hogy a doki nem tudja rendesen megnézni,mert össze-vissza mocorog,forgolódik odabenn és nem hagyja magát kukkolni! :D
7/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, csoki, kóla. Külön külön, vagy együtt is. Nekem még bevált, ha megmozgatom a pocakot, vagy ha köhintek egyet kettőt. Az nem tetszik neki és akkor tuti mozdul. Nem tudom miért, ő erre érzékeny.
8/9 anonim válasza:
Én tegnap voltam uh-n, ittam előtte kólát, de úgy sem volt aktív. Mondta a doki, hogy köhögjek, akkor látszott, hogy megijedt a baba egy kicsit és elkezdett kalimpálni. Amúgy végig csak feküdt, lábaival kicsit rugdosott, kezeit a feje alá tette, a végére pedig elaludt :) Lehet, hogy csokit is kellett volna ennem, bár akkor tuti rosszul lettem volna :)
9/9 anonim válasza:
Én azt vettem észre,hogy akkor ébred fel,ha cukorkát rágok.Nem elszopogatom,hanem szétrágom.Gondolom a hang kelti fel.A csoki nálam nem mindig ébreszti fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!