Hüvelyfertőzés megelőzésére van valami praktika?
Most épp nincs, de hajlamos vagyok összeszedni. Régebben olvastam, hogy a joghurt fogyasztása valamit rendbentart a szervezetben, és így segít megelőzni. Olyat is olvastam, hogy vashiányos állapotban könnyebben kialakul fertőzés.
Tudtok még valami ilyesmikről?
Nekem a nődokim homeopátiás terméket adott megelőzésképpen, mert én is hajlamos vagyok sajnos.
Vény nélkül kapható.
Nem tudom a nevét, de otthon megnézem délután, ha érdekelne!
ez a része rendben van, mert nem is lehetünk együtt a férjemmel, amíg terhes vagyok. :(
Azt is tudom, hogy strandra nem megyek, nem fürdök kádban, nem ülök wc-re idegen helyen, tisztasági betétet gyakran cserélek.
Mi lehet még?
Én is hajlamos vagyok rá, kb. mióta az eszemet tudom. A terhességem alatt én protexin gynophilust használtam hetente 1-2 alkalommal, és nagyon jó!!!! 30 db-os, de heti egyszer használva rengeteg ideig elég, és nagyon bevált. :)
38 hetes km
Kreosotum 15 ch
Ezt ajánlotta nekem a dokim 2x5 golyócskát, elszopogatva, előtte és utáns fél óráig sem inni, sem enni, sem fogat mosni nem lehet.
Remélem neked is használni fog!
Nekem azóta nincs egyáltalán, amióta naponta végzek tejsavas irrigálást orvosi javaslatra. Ezt nekem külön javasolták, mivel alapból is több folyásom volt akkor is, ha épp semmi bajom nem volt, és ez ugye hajlamosított a fertőzésre. Mióta irrigálok, nem gombásodtam.
Viszont nem biztos, hogy mindenkinek jó ez, mivel száríthatja a hüvelyt. Nekem nincs ilyen problémám vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!