Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyfertőzés megelőzésére...

Hüvelyfertőzés megelőzésére van valami praktika?

Figyelt kérdés

Most épp nincs, de hajlamos vagyok összeszedni. Régebben olvastam, hogy a joghurt fogyasztása valamit rendbentart a szervezetben, és így segít megelőzni. Olyat is olvastam, hogy vashiányos állapotban könnyebben kialakul fertőzés.

Tudtok még valami ilyesmikről?

2012. ápr. 25. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Fertőzött partner elkerülése és a piszok kerülése.
2012. ápr. 25. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem a nődokim homeopátiás terméket adott megelőzésképpen, mert én is hajlamos vagyok sajnos.

Vény nélkül kapható.

Nem tudom a nevét, de otthon megnézem délután, ha érdekelne!

2012. ápr. 25. 12:13
 3/10 A kérdező kommentje:

ez a része rendben van, mert nem is lehetünk együtt a férjemmel, amíg terhes vagyok. :(

Azt is tudom, hogy strandra nem megyek, nem fürdök kádban, nem ülök wc-re idegen helyen, tisztasági betétet gyakran cserélek.

Mi lehet még?

2012. ápr. 25. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is hajlamos vagyok rá, kb. mióta az eszemet tudom. A terhességem alatt én protexin gynophilust használtam hetente 1-2 alkalommal, és nagyon jó!!!! 30 db-os, de heti egyszer használva rengeteg ideig elég, és nagyon bevált. :)

38 hetes km

2012. ápr. 25. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Erősítsd az immunrendszeredet és lúgosíts mert a savas szervezetben tudnak csak megélni ezek a bacik.
2012. ápr. 25. 13:02
 6/10 A kérdező kommentje:
az a homeós érdekel. Utánanéztem már, de nem tudtam eligazodni köztük.
2012. ápr. 25. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem terhesen kikezelték, előtte sokszor volt és azóta nem használok tampont, szerintem az volt a bűnös. Terhesség alatt meg fürödtem a saját kádunkban, előtte kifertőtlenítettem.
2012. ápr. 27. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Kreosotum 15 ch

Ezt ajánlotta nekem a dokim 2x5 golyócskát, elszopogatva, előtte és utáns fél óráig sem inni, sem enni, sem fogat mosni nem lehet.

Remélem neked is használni fog!

2012. ápr. 27. 20:13
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi! Én is remélem, hogy beválik! :)
2012. ápr. 27. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem azóta nincs egyáltalán, amióta naponta végzek tejsavas irrigálást orvosi javaslatra. Ezt nekem külön javasolták, mivel alapból is több folyásom volt akkor is, ha épp semmi bajom nem volt, és ez ugye hajlamosított a fertőzésre. Mióta irrigálok, nem gombásodtam.

Viszont nem biztos, hogy mindenkinek jó ez, mivel száríthatja a hüvelyt. Nekem nincs ilyen problémám vele.

2012. ápr. 28. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!