Iszonyatosan fáj a fejem, biztos az idő miatt! Mit tegyek? Valami házi praktika? Vagy majd elmúlik? 31 hkm
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 11:35
1/8 anonim válasza:
a legjobb gyogyszer ha lefekszel és kialszod-mármint ha van rá lehetoséged:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 7. 11:37
3/8 anonim válasza:
Dőlj le egy kicsit pihenni, esetleg aludj fél órát, masszírozd a két szemed közt az orrodat, nekem általában ezek segítenek. Vagy vegyél be esetleg fájdalomcsillapítót.
4/8 A kérdező kommentje:
Gyógyszert nem szeretnék, akkor lefekszem szerintem! Köszönöm szépen! Szerencsére megtehetem, első baba még! Nincs aki után rohangálni kelljen :D
2012. máj. 7. 11:40
5/8 anonim válasza:
Én a terhesség alatt is kényszerültem algopyrint bevenni migrén miatt, van az az eset, amikor már muszáj... Próbáltam mindent, vietnámi balzsammal kentem a homlokom, nyak masszázs, sok folyadék, kávé, friss levegő, ezeket azért végig járhatod, hátha neked segít:) nekem ha nagyon fáj, mozogni sem bírok, mégis sokszor a séta, mozgás, valami másra figyelés kizökkent, és javul. Jobbulást!
7/8 anonim válasza:
Minden fejfájásnál a következőket végigcsinálom :) valami mindig segít.
-1 kávé (nekem alapból alacsony a vérnyomásom)
-1 nagy pohár jó hideg víz (fontos, hogy bubimentes legyen)
-hajmosás, jól átdörzsölve, masszírozva a fejbőrt, ha bírod akkor inkább épp csak langyos vízzel, de semmiképp ne forróval.
-utána sötét hűvös szobában lepihenni (na ezt már nem tehetem meg 3 gyerek mellett)
8/8 anonim válasza:
hidegfront miatt van
nekem a kávé, séta sok víz kicsit segít, de homeopátiásból végre ráleltem a spigelon tabira, na az jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!