Lehet hogy gombás fertőzésem van (folyás). A doki csak csütörtökön tud foagdni, nem késő? Addig valami házi praktika?
Szia!
Terhességnél gyakori a normális(nem fertőzött), akár nagyon bő folyás, de ha gyanakodsz a gombára, akkor a Peraryl-G-t 3 napig nyugodtan használhatod semmi bajt nem okoz, nekem is az orvos javasolta, a baba el van szigetelve a hüvelytől, nyugodtan használhatod.
A Canesten kúpot is szabad, de erősebb mint a Pevaryl, nekem pl. irritálta a nyálkahártyát és kicsit begyulladt tőle a hüvelyem, ezért javasoltabb a másik.
Ezenkívűl pl. a protexin hüvelykapszulát is lehet használni ami visszatelepíti a normális flórát, lehet ez is elegendő.
Nekem kezdettől fogva nagyon erős a folyásom, de azt mondta a doki, hogy nem gond.
Ha nem viszket, nem csíp, akkor nem lehet gond!
30 hetes kismama
Nekem is több a folyásom és az én dokim is azt mondta, hogy nem gond, a terhesség alatt ez megszokott. Persze ha csíp, viszket, fáj, akkor probléma lehet.
Én azt mondom, hogy várd meg a dokit! Már csak azért is, mert ha nincs fertőzés, akkor feleslegesen kezeled! Szerintem hagyd, hogy a dokid eldöntse! Ő meg fogja neked mondani, hogy milyen kezelés jó rá, ha mégis van! Plusz ha te most kezeled, a dokid nem reális eredményt kaphat a vizsgálatkor!
Csütörtökig a babádnak sem lesz semmi baja!!! Minden jót!
Köszi segítséget!
Én is úgy gondotlam hogy megvárom a csütörtököt, csak a babát féltem. De addig csak nem lesz semmi. Eddig a méhszájam mindig zárva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!