Kismamaként sokszor be van dugulva az orrom, ezt már megszoktam. De most ilyen meleg, száraz időben egyáltalán nem kapok az orromon levegőt. Van valami praktika ami ilyenkor használ?
Én sós vizes, (tengervizes) orrsprayt használok rá.
Nekem vérzett is sokat az orrom az elejétöl kezdve, amióta ezt a sprayt használom, azóta nem is vérzik, és sokkal jobban érzem magam.
Sterimar orrspray a neve.
Tudom, hogy nem ajánlják az orrsprayt, de ez nem rendes orrspray, ebben csak sima viz van, de segít a nyálkahártyát benedvesíteni es nedvesen tartani.
Nekem a gyerekorvos ajanlotta, mikor a lányom pici volt, mert mindig be volt az orra száradva.
Nekem a nőgyógyászom és a védőnőm is azt mondta, mivel a tengervizes orrspray-k semmire nem jók(nekem), hogy használhatok Rhinospray Plust és Otrinint is.Mindkettő bevált, azóta nyugodtak az éjszakáim és kapok levegőt!
Ha gondolod egyeztess orvossal, ne más ismerősömnek is,aki szintén kismama ugyanezeket ajánlották(más doki,más védőnő)
21hkm
4. vagyok
Nekem is allergiám van, szerintem használd nyugodtan ezeket az orrsprayket, akár a gyerekeknek való változatát is. Homeopátiás szopogatós tablettát is tudok ajánlani: Coryzalia a neve, patikákban lehet kapni. Nem azt mondom, hogy csodagyógyszer, de ha rámjön a tüsszögés, orrfojás és egybek kicsit enyhít e tüneteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!