Kedden koncerten voltam. Az apósom felidegesített! Igaza van?
Figyelt kérdés
Kedden szabadtéri,élő koncerten voltam.18 hetes babis vagyok.Természetessen nem a hangfalaknál álltam,vagy az első sorba csápoltam,biztonságos távolságban álltam a tömegen kívűl.A jegyeket már fél éve megvettük.Tegnap azt mondta a fárjemnek(Mi mindent megbeszélünk,ezt is elmondta nekem),hogy az apja ki van akadva milyen felelőlen vagyok,akár maradandó halláskárosodást is szenvedhetett a baba.Hozzá teszem szerinte már egy 10 hetes baba is hallja a zenét.:)Ilyen felelőtlennek tartan?Én nem érzem magam annak.Ahogy elkezdett esni az esső behúzódtam fedett helyre is.Most akkor ezzel akkora nagy kárt okoztam volna a babába?Hozzá teszem nem egyedűl voltam ott babás.De nem érzem magam rossz anyának mert elmentem 18 hetessen egy koncertre.2009. jún. 25. 09:09
11/12 anonim válasza:
Sziasztok!Én edda koncerten voltam 16 hetesen.elkezdett esni mi hazajöttünk,de még elmentünk kajálni és a cseppünk ott rúgott először! Viszont nekem a bnőm mondta,h a 20. hét után nem ajánlatos menni!Boldog babavárást mindenkinek!
12/12 A kérdező kommentje:
Igen!Depeche Mode koncert volt.Nagyon jó volt!A jegyek már vagy fél éve megvannak és nagyon vártuk mert jönnek januárba is de egy 1-2hónapos babát nem hagyok itthon senkire és arra nem tudtam volna elmenni.Ahol mi álltunk nem volt tülekedés.Állt elöttem 4 csajszi és hallották hogy babát várok(hasam még nincs)és mondták hogy vigyáznak nehogy meglökjenek és körbeálltak.Annyira aranyossak voltak.:)Szép emlék marad!
2009. jún. 25. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!