Voltatok már "Csiribiri" koncerten? Hogy tetszett a babátoknak? Kb. mennyi ideig tartott?
Figyelt kérdés
16 hónapos örökmozgó kisfiunkkal mennénk, de kicsit tartok tőle, hogy nem tudja majd végigülni a koncertet. Amúgy imádja Halász Juditot hallgatni, de ugye itthon rohangál, tesz-vesz közben.2011. jan. 5. 14:49
1/3 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is érdekel, szintén 16 hónapos a gyerek és imádja a csiribiri dvd-t napi szinten hallgatjuk:-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
2/3 anonim válasza:
27 hónnapos kisfiunk elaludt a vége előtt.Igaz 11 órakor volt, alvási időben.Ráadásul ő nem is nagyon érzi jól magát, ha egy helyben kell maradni.
3/3 anonim válasza:
Én voltam háromszor. Nagyon traumatizálva lettem tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!