Kedden koncerten voltam. Az apósom felidegesített! Igaza
van?
Figyelt kérdés
Kedden szabadtéri,élő koncerten voltam.18 hetes babis vagyok.Természetessen nem a hangfalaknál álltam,vagy az első sorba csápoltam,biztonságos távolságban álltam a tömegen kívűl.A jegyeket már fél éve megvettük.Tegnap azt mondta a fárjemnek(Mi mindent megbeszélünk,ezt is elmondta nekem),hogy az apja ki van akadva milyen felelőlen vagyok,akár maradandó halláskárosodást is szenvedhetett a baba.Hozzá teszem szerinte már egy 10 hetes baba is hallja a zenét.:)Ilyen felelőtlennek tartan?Én nem érzem magam annak.Ahogy elkezdett esni az esső behúzódtam fedett helyre is.Most akkor ezzel akkora nagy kárt okoztam volna a babába?Hozzá teszem nem egyedűl voltam ott babás.De nem érzem magam rossz anyának mert elmentem 18 hetessen egy koncertre.
Mi is megyünk most szombaton, ha nem esik az eső, kb. középtájon leszünk. Szerintem nem lesz baj. 20 hetes kismama
2009. jún. 25. 09:13
2/12 anonim válasza:
Hát a 15. héten már biztosan hall, nézz utána! Szerintem apósodnak van igaza.
2009. jún. 25. 09:13
3/12 anonim válasza:
nem vagy rossz anya,nem lesz semmi baja a babának azt megvédi mindentöl a magzatviz és a megzatburok.tompintja a hangokat.probáld ki feküdj bele a kádba halkabb minden ,nem?
2009. jún. 25. 09:14
4/12 anonim válasza:
ÉN is voltam 5 hónapos terhesen szabadtéri koncerten, ami elég hangos volt (én az első sorban voltam), ráadásul főzőverseny is volt (hatalmas füst volt). Másnap nekem is bűntudatom volt miatta-igaz nekem kötelező volt ott lennem a munkahelyem szervezte-és migrénem is lett, de szerencsére a ma 4 hónapos kislányomnak az égvilágon semmi baja a hallásának, sőt! ha alszik meg sem lehet mukkanni, mert minden zajra egyből felébred :-)
2009. jún. 25. 09:15
5/12 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy nem hall csak azt hogy haláskárosodása nem lessz egy tisztes távolságból végignézett koncerttől.Persze hogy hall.
6/12 anonim válasza:
biztos, hogy semmi baja nem lesz a babádnak, pláne nem maradandó károsodás! de a 18. héten már bőven a hall a baba, kb úgy a 15. héttől!
7/12 anonim válasza:
Én annó utánanéztem ezeknek a dolgoknak.Még nem hallják ilyen idősen a külső hangokat csak anyáét.Max. az erős hanghullámok zavarhatták.De védi őt a magzatvíz, ami csillapítja a rezgéseket és tompítja a külső hatásokat.
más kérdés, hogy én a tülekedés miatt biztos nem mentem volna.Nameg akkor még annyira hányingerem volt, hogy simán lerókáztam volna bárkit.:)
2009. jún. 25. 09:27
8/12 anonim válasza:
Depeche koncert?:) Mi is ott voltunk, nekem ez a 15. hetem. Ülő helyre szólt a jegy és ott is az utolsó sorba és amikor elkezdett esni az eső mi is beálltunk fedett helyre. Szerintem nem felelőtlenség és nem lesz semmi baja a babának. Egyébként én láttam lemenni a küzdőtérre 7-8 hónapos terhes kismamákat is... Ne aggódj, semmi baj nem lesz, Te pedig szórakoztál egy jót!
2009. jún. 25. 09:57
9/12 anonim válasza:
Csak nem Depeche koncert?:-) Én nem mertem menni,25 hetes vagyok.18 hetesen elmentem volna:-) Milyen volt?
2009. jún. 25. 10:13
10/12 anonim válasza:
Lehet lepontoznak, de én a múltkor kint voltam a párommal a hungaroringen...hát az sem túl halk (márami a sportautókat illeti)
Mondjuk a párom aggódott egy kicsit a babó hallása miatt.
Én úgy gondolom, hogy a babó jelzett volna, ha nagyon nem tetszik neki a hangzavar, de nem csinált semmi különöset.
Ja és még újszülött babát is láttam odakint, akit ugyebár már nem véd a magzatvíz sem.
Egyébként ha a héten nem szülök, akkor tuti kimegyek a kapcsolat koncertre is /igaz viszek magammal kempingszéket, mert végigállni már nem tudnám :)/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!