Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedden koncerten voltam. Az...

Kedden koncerten voltam. Az apósom felidegesített! Igaza van?

Figyelt kérdés
Kedden szabadtéri,élő koncerten voltam.18 hetes babis vagyok.Természetessen nem a hangfalaknál álltam,vagy az első sorba csápoltam,biztonságos távolságban álltam a tömegen kívűl.A jegyeket már fél éve megvettük.Tegnap azt mondta a fárjemnek(Mi mindent megbeszélünk,ezt is elmondta nekem),hogy az apja ki van akadva milyen felelőlen vagyok,akár maradandó halláskárosodást is szenvedhetett a baba.Hozzá teszem szerinte már egy 10 hetes baba is hallja a zenét.:)Ilyen felelőtlennek tartan?Én nem érzem magam annak.Ahogy elkezdett esni az esső behúzódtam fedett helyre is.Most akkor ezzel akkora nagy kárt okoztam volna a babába?Hozzá teszem nem egyedűl voltam ott babás.De nem érzem magam rossz anyának mert elmentem 18 hetessen egy koncertre.
2009. jún. 25. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megyünk most szombaton, ha nem esik az eső, kb. középtájon leszünk. Szerintem nem lesz baj. 20 hetes kismama
2009. jún. 25. 09:13
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Hát a 15. héten már biztosan hall, nézz utána! Szerintem apósodnak van igaza.
2009. jún. 25. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy rossz anya,nem lesz semmi baja a babának azt megvédi mindentöl a magzatviz és a megzatburok.tompintja a hangokat.probáld ki feküdj bele a kádba halkabb minden ,nem?
2009. jún. 25. 09:14
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
ÉN is voltam 5 hónapos terhesen szabadtéri koncerten, ami elég hangos volt (én az első sorban voltam), ráadásul főzőverseny is volt (hatalmas füst volt). Másnap nekem is bűntudatom volt miatta-igaz nekem kötelező volt ott lennem a munkahelyem szervezte-és migrénem is lett, de szerencsére a ma 4 hónapos kislányomnak az égvilágon semmi baja a hallásának, sőt! ha alszik meg sem lehet mukkanni, mert minden zajra egyből felébred :-)
2009. jún. 25. 09:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy nem hall csak azt hogy haláskárosodása nem lessz egy tisztes távolságból végignézett koncerttől.Persze hogy hall.
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
biztos, hogy semmi baja nem lesz a babádnak, pláne nem maradandó károsodás! de a 18. héten már bőven a hall a baba, kb úgy a 15. héttől!
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én annó utánanéztem ezeknek a dolgoknak.Még nem hallják ilyen idősen a külső hangokat csak anyáét.Max. az erős hanghullámok zavarhatták.De védi őt a magzatvíz, ami csillapítja a rezgéseket és tompítja a külső hatásokat.

más kérdés, hogy én a tülekedés miatt biztos nem mentem volna.Nameg akkor még annyira hányingerem volt, hogy simán lerókáztam volna bárkit.:)

2009. jún. 25. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Depeche koncert?:) Mi is ott voltunk, nekem ez a 15. hetem. Ülő helyre szólt a jegy és ott is az utolsó sorba és amikor elkezdett esni az eső mi is beálltunk fedett helyre. Szerintem nem felelőtlenség és nem lesz semmi baja a babának. Egyébként én láttam lemenni a küzdőtérre 7-8 hónapos terhes kismamákat is... Ne aggódj, semmi baj nem lesz, Te pedig szórakoztál egy jót!
2009. jún. 25. 09:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak nem Depeche koncert?:-) Én nem mertem menni,25 hetes vagyok.18 hetesen elmentem volna:-) Milyen volt?
2009. jún. 25. 10:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet lepontoznak, de én a múltkor kint voltam a párommal a hungaroringen...hát az sem túl halk (márami a sportautókat illeti)

Mondjuk a párom aggódott egy kicsit a babó hallása miatt.

Én úgy gondolom, hogy a babó jelzett volna, ha nagyon nem tetszik neki a hangzavar, de nem csinált semmi különöset.

Ja és még újszülött babát is láttam odakint, akit ugyebár már nem véd a magzatvíz sem.

Egyébként ha a héten nem szülök, akkor tuti kimegyek a kapcsolat koncertre is /igaz viszek magammal kempingszéket, mert végigállni már nem tudnám :)/

39 hetes km

2009. jún. 25. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!