Megnyugtatnátok? Miért fájhat az alhasam egyik oldala?
6 hetes babás vagyok, holnap megyek orvoshoz. Meg van már picit duzzadva az alhasam, és érintésre érzékeny az egyik oldala, meg szurkálgat néha. Ha hozzáérek érzékenyen reagál.
Nem vérzek, nincs semmi rendellenes érzésem (kopp-kopp), eddig a mellem fájt nagyon, megduzzadt, tegnap óta meg egésznapos émelygés, hányinger van.
Ilyen volt 2 napja a tesztem, ugye nem lehet szó méhenkűvüliről, egészséges a baba, ha már ilyen erős a pozitív csík? Ez azt jelenti, ugye, hogy sok hormon termelődik.
Első baba, és nagyon aggódós vagyok :))
Szerintem méhen kívüli már jobban fájna 6 hetesen, mondjuk elviselhetetlenül.
Szerintem csak húzodik a méhed az izmok, és a petevezeték is. Mindenképpen mond az orvosnak mert lehet cisztád, nekem is volt petefészek környéki fájdalmam, ezt belsö UH-al megtudta nézni, hogy van-e ott valami.
Szóval ha éjszaka nagyon fájna menj rögtön orvoshoz, amúgy meg szerintem semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!