Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség 9. hetében vagyok....

A terhesség 9. hetében vagyok. A mellfeszülés megszűnt, émelygés, hányinger maradt, bár csökkent, az alhasam fájdogál, inkább úgy húzódik. Járt valaki már igy? Lehet gond?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 25. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem a melleim a mai napig nem feszülnek. ez is egy olyan dolog, ami hol előjön, hol abbamarad. a hányinger és hányás nálam egyik napról a másikra tűnt tova, mintha itt sem lett volna. én inkább örültem, mintsem aggódtam volna. mikor lesz a következő uh-d? még 3 hét, nem? nyugodj meg, ott fog ficánkolni a kis pirinyód :)

a húzódás is normális, nő a méhed, nyúlnak a szalagok.

boldog babavárást és no stress :)

34 hkm

2012. ápr. 25. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a 9. hétben vagyok. A mellfeszülés nekem is úgy a 7. hét végéig volt, azóta inkább csak a mellbimbóm érzékeny, de az sem nagyon.

Hányinger nekem is van, én hányok is heti 2-3 alkalommal. De van úgy, hogy 4-5 napig semmi bajom, teljesen jól érzem magam, majd ismét rossz a közérzetem.

Állítólag a tünetek jönnek-mennek, nálam is nagyon hullámzó a dolog. Ne aggódj, biztos minden rendben van! Boldog babavárást, és csak pozitívan! :)

2012. ápr. 25. 14:36
 3/6 Kushina-Chan válasza:

szia

éna 18adik hétbe vagyok. nekem csak mellfeszülésem volt, és alhasi fájdalmam.

az alhasi fájdalom az azért van mert a méhed tágul. ilyen meg akar jönni érzés :) nem kell töle félni. engem hányinger rosszulét mindne elkerült:) ezek elfognak mulni. :) ha a védönöt vagy a szülész nögyógyászt megkérded ös is ezt foglya mondnai SEMMI BAJ NINCS :)

boldog baba várást!!!!

23/L

2012. ápr. 25. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:

persze, hogy normális. a tünetek is alakulnak, ahogy az egész várandósság. van hogy eltűnnek tünetek és újak jönnek, van hogy semmi sincs, meg olyan is van, hogy valami végigkísér! :)

15hkm

2012. ápr. 25. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a mellfeszülés egyik héten volt, a másikon abszolút nem. A hányinger sem mindig volt ugyanolyan erős (hála Istennek, mert a 20. hétig tartott). Nyugalom!

38 hetes km

2012. ápr. 25. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pont ma léptem a 9. hétbe.

Én is azt vettem észre pár napja, hogy nem fáj állandóan olyan nagyon a mellem, az émelygés is mintha egy picit csökkent volna.

Múlt hét csütörtökön voltam UH-n, akkor minden rendben volt.

2012. ápr. 25. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!