Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki 8+1hetes mikkora van...

Aki 8+1hetes mikkora van kiirva? Hogy érzitek magatokat? Van hányinger, hányás, mellfeszülés? Nekem ritkán.

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én dec 24 :-D

sokat hányok,és szédülök,ami 3 gyerek mellett elég kellemetlen,de valahogy csak túlélem :-)

2010. máj. 13. 13:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Én dec 22:-).Jaj Te szegény!!Nekem semmi bajom,mellfeszülés csak de már az sem annyira intenziv,fáradékonyság.Remélem nincs baja
2010. máj. 13. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Egy hétig nem hánynál helyettem :-D ?

Nálatok hanyadik gyerkőc?

Mit vártok, fiút,lányt?

2010. máj. 13. 13:35
 4/11 A kérdező kommentje:
8hetes vagyok honnan tudhatnám.A második gyermeket várom,az elsőnél sem volt bajom.Nem függvénye a rosszuléteknek,hogy fiú vagy lány.A hormonok milyen erősek attól.Egyébként az első gyermekem fiú.
2010. máj. 13. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam orvosnál (hétfón megyek), de szerintem 23-ára leszek kiírva.DE nem bánnám ha egy héttel hamarabb jönne. Eddig semmi hányinger csak egy kis mellfeszülés és állandóan aludnék, bár egy 21 hónapos lány mellett ezt nem igazán lehet.
2010. máj. 13. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is 8hetes vagyok, december 20-ra vagyok kiírva! :) A legszebb karácsonyi ajándékunk lesz. ( harmadik baba ) Boldog babavárást lányok!
2010. máj. 13. 16:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vok! Nekem is csa mellfeszülésem van, de az már a peteérés óta. És ebéd után muzsáj aludnom, mert nem bírom nyitva tartani a szemem. :D
2010. máj. 13. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 8+3 vagyok, dec 19-re kiírva. Pici cici fájás, brutál hányinger. Csak ennyi a tünetem.
2010. máj. 13. 17:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek boldog babavárást!!Mint irtam semmi bajom a mellfeszülésen kivül,ma délután felébredtem olyan émelygés tört rám.Undorodom minden szagtól.Mégis csak van itt valaki.(ezt azért irom mert mindig attól parázom,hogy felszivodott),mert hogy szinte nincs is tünetem,a mellfeszülésen kivül.Hát azért akad más is.-)Nem is bánom!!!
2010. máj. 13. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Én dec.12re vagyok kiírva:émelygés,hányinger és a hányás is előfordul néha. Cicik érzékenyek,fáradtság a köbön, muszály ebéd után aludnom, mert nem bírom nyitvatartani a szemem és mindezt egy 19 hónapos eleven kis csajszi mellett teszem. :)
2010. máj. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!