Milyen/mekkora házba vagy lakásba érkeztek a picivel? Ha szüleitek messze laknak, és pici a lakásotok, hogyan oldjátok meg a helyzetet, ha többnapos segítségre érkezik anyukátok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 17:04
1/7 anonim válasza:
hááát, én nem hívtam senkit segíteni, meg is őrültem volna, meg te is meg fogsz:) szivacson a nappaliban... gondolom a gyerek veletek alszik, milyen helységeitek vannak?
2/7 anonim válasza:
nálunk amikor az első fiam született a köv volt a helyzet: 1 szobás lakásban éltünk, anyuék 50 km-re. Szóval nem ment haza esténként. Ott volt nálunk kb 1 hetet, ő és én aludtunk a francia ágyon a férjem pedig egy szivacsmatracon a földön. Nem mondom, hogy maga volt a paradicsom, de valamit valamiért. Ez csak egy minimális kis idő, amit kellő empátiával ki lehet bírni. Ő is alkalmazkodott és mi is megtettünk mindent, hogy jól érezze magát. Hát ennyi.
3/7 anonim válasza:
1,5 panel. Kihagytuk a szülői segítséget, nem lehet elférni szerintem. Kivéve ha nagyon akarjátok, és nem zavar a túlságos közelség. A babával egy szobában nagyon nehéz aludni bárkinek is, sokat "zajonganak" álmukban, mi 1 éjszakát bírtunk ki.
Ha szükségem lett volna segítségre, akkor közeli szállást kerestünk volna.
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel!!! Bele fogsz őrülni, ha állandóan ott lesznek ÉJJEL-NAPPAL, gondolj bele! Bár az én helyzetem sem jobb, az anyósom a szomszédunk, ami azt jelenti, hogy egy telken van a két ház, 7m van közöttünk!!! Még azt sem tudom mondani, hogy menjél haza! Bár nagyon szeretem anyósomat, apósomat, de tudom, hogy be fogok sokkalni tőlük.
5/7 anonim válasza:
Mi is együtt élünk anyósékkal. Neke mnagyon nagy segítség volt az első 2 hétben, hogy bármikor megkérhettem bármire. Szerencsére magától nem szólt bele a dolgokba, csak ha kérdeztem akkor mondta el a véleményét. Nem tudom mit csináltam volna nélküle, mert csásázrral szültem, és az első 2 hét maga volt a pokol.
6/7 anonim válasza:
1+ 2 fél (49 m2), ebből az egy félben van a mi ágyunk és a babaágy, és egy kinyitható kis kanapé a nappaliban (be is teriti, ha kinyitjuk). Én lebeszéltem párom anyját, hogy több napra jöjjön, igy ha jön este azért hazamegy. Én anyum nem lakik annyira messze, igy ő is reggel jön este megy szerencsére. Az az igazság, hogy nem mondom neked egyértelműen, mint az előzőek, hogy meg fogsz őrülni, mert azért nagyon elkel az a pár segitő kéz!! Szóval ha heti 1-2 napra tudnak jönni, az nagyon jó, valahogy ki kell birni kis helyen! Nekem most férjem munkanélküli, itthon van, és annyira jó, hogy tud segiteni, el tudok menni fogorvoshoz pl., ha hulla vagyok szoptatás után, hajlandó büfiztetni! De ezt csak nem okoskodó emberekkel lehet megtenni, ha az anyukáitok ráugranak a picire tutujgatni folyton, az nem jó...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! mi egy másfél szobásban lakunk, igazából az zavar, hogy a két szoba egybenyílik. Azt szeretném ha távol lakó anyukám el tudna jönni, de zavar az összezártság ilyen szűk helyen.
2009. jún. 25. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!