Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit válasszak? Nem tudok dönteni

Mit válasszak? Nem tudok dönteni

Figyelt kérdés
Szeretem a páromat, de nem akarom elveszíteni a kisfiamat sem! Mivel fiatalkorú vagyok, választanom kellett, hogy ki legyen majd ha megszületik a kisfiam, a gyámja. Én anyu mellett döntöttem, mert félek, ha összeveszek a baba apukájával, elvinné, és ezt nem szeretném. Igaz, bizonygatja, hogy nem így lenne, de jobb a biztonság. Nagyon szeretem a párom, és nem akarom hogy elhagyjon, de ma mentük volna az apaságit megcsináltatni, és ő azt mondta, ha nem lehet ő a gyám, nem veszi a nevére a kicsit, és elhagy. Nemtudom mit válasszak. Nagyon szeretem, meghalok érte, de félek hogy elvenné a kisbabámat ha valami rosszul jönne ki köztünk, és ezt nem akarom. Most mit csináljak? Nem akarom egyiket se elveszíteni! Se a kicsikémet, se az apukáját.
2009. jún. 24. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Én anyukádra szavaznék, elvégre mégiscsak ő az, aki mindig melletted van. Különben meg, ha fiatal vagy, kettőtök között még nagyon sok minden változhat, és sajnos nem törvényszerű, hogy a diákszerelem örökre fennmarad. Elég nagy baj, ha az apuka ilyesmivel fenyegetőzik. Akkor mégsem kell neki a baba? Megkérdezhetnéd tőle.
2009. jún. 24. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha már most zsarolgat a jövőben nem számíthatsz tőle semmi jóra....Szerintem a saját anyukád legyen a gyám. Illetve én a helyedben tuti így döntenék. Nagyon fiatalok vagytok és az "érettebb""felnőttek" sem tudják a legtöbb esetben jól kiválasztani ki lesz életük párja, férje, felesége.
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem jól döntöttél, mert ha a párod ilyenekkel ijesztget, hogy elhagy ha nem ő lesz a gyám ,akkor jobb, ha tényleg nem ő lesz. Előrelátó dolognak tartom, hogy az Anyukádra gondoltál.
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen,én is úgí gondolom,anyu a legjobb választás.Egyébként ez már rég nem diákszerelem,ő alapból nagykorú,és már 2,5éve együtt vagyunk.Nagyon szeretem,de fontosabb a fiam,a szerelmemnél.De ha választanom kell....a kisfiamat választom...mert nem azért küzdöttem végig vele eddig a 8hónapot,hogy utána csak úgy elvegyék tőlem.Főleg ha a párom a drágalátos anyós beinditja....aki alapból utál:(....
2009. jún. 24. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Az apaságot majd a bíróság megállapítja, ha önként nem akarja, manapság egyre erősödi a jogban a gyermekvédelem, a gyámhatóság ki fogja perelni a gyermektartást is, csak szívózzon tovább, egy ügyvéd fél perc alatt helyreigazítja:)és még a láthatást is korlátozhatják, kicsit gondolkozzon el...
2009. jún. 24. 17:07
 6/10 A kérdező kommentje:
De engem nem a gyerektartás érdekel,és a kisgyereket is bármikor láthatja.Nekem a szívem fáj,hogy elhagy.
2009. jún. 24. 17:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp anyukád! Egyrészt mert a párod már most "fenyeget" hogy elhagy, másrészt az anyós még sok gondot fog okozni, és ha utál téged, akkor kinézem belőle hogy addig kavar amíg tényleg elviszik a babád! Az sem elhanyagolható hogy mivel elég fiatal lehetsz, hiába vagytok együtt 2.5éve, és hiába nagykorú a fiú, biztos nem érett férfi, és idővel nehogy tényleg elhagyjon, mert ő még élni akar...stb.

Szóval mindenképp anyukád legyen a gyám!!!!

Könnyű szülést és minden jót kívánok!

2009. jún. 24. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha szavazhatnék.... én is az anyukádra! Ha meg meglesz a pici, imádni fogja és nem fogja érdekelni, hogy most ki is a gyámja.... (szerintem)
2009. jún. 24. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is az anyukádat mondom. Ha emiatt elhagy a párod, akkor nem érdemli meg, hogy 1 percig is sírj utána. A gyerektartás meg igen is érdekeljen, mert az a kicsinek jár. Ha nem vagy rászorulva, akkor pedig tedd félre, gyűjtögesd a fiadnak.
2009. jún. 24. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is maradjon anyud a gyámja.Ha a párodnak "egy ilyen kis hülyeség"(idézőjelben írom!!!!) ér annyit hogy elhagyjon titeket akkor nem is szeret igazán!Ha meg igen akkor úgysem fog otthagyni titeket!Gondolj csak jól bele!
2009. jún. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!